Trouwlocatie Groningen

Trouwlocatie Groningen

Het huwelijksaanzoek is gedaan en vanaf nu kijken jullie uit naar die grote dag. Een superfijn gevoel en tegelijkertijd het startschot van allerlei processen. Denk alleen al aan de locatie voor het trouwfeest. De Postwagen biedt gelukkig de mooiste zalen. Er gaat niets boven onze trouwlocatie in Groningen. Op naar de dag van jullie leven. 

Trouwzalen Groningen

Er zijn nogal wat trouwzalen, maar Dorpzicht en 't Koetshuis steken er wel bovenuit. Stijlvolle en sfeervolle zalen van hoge kwaliteit. Ook het Steak House  is in trek als trouwzaal. Elke zaal kent een eigen karakter, al overheerst overal de gezelligheid. Een aangename omgeving: daar staat onze trouwlocatie in Groningen voor. 

Fijn: eerst even rondkijken

We kunnen doorgaan met het opsommen van pluspunten, alleen het is mooier als jullie het zelf zien. Daarom mogen jullie vanzelfsprekend eerst even rondkijken. Het handigste is als jullie hiervoor even een afspraak inplannen met één van onze medewerkers. Dan weten we zeker dat we de tijd voor jullie kunnen nemen én dat de zalen niet bezet zijn op dat moment.

Elke zaal kent een eigen karakter, al overheerst overal de gezelligheid

Heerlijke hapjes en drankjes

Een drankje en een warme of koude hap. Op de trouwdag is een bruiloftsarrangement aanbevolen. Om het overzichtelijk te houden, hebben we de drie populairste bruiloftsarrangementen voor jullie geselecteerd. Andere arrangementen zijn natuurlijk net zo goed bespreekbaar. We horen graag jullie wat jullie willen en gaan met plezier voor jullie aan de slag. 

De trouwlocatie in Groningen heeft alles in huis voor de gehele trouwdag, dus ook voor 't eten en drinken 's avonds. De beste buffetten, een indoor barbecue of een luxe menukaart voor groepen

Optie: net iets extra's voor jullie trouwlocatie

De zalen zien er al prachtig uit. Toch kan het zo zijn dat jullie nog iets extra's willen. In overleg met iemand van ons team kan de locatie helemaal naar jullie wensen worden ingericht. Geef het trouwfeest een Amerikaans of een Belgisch tintje. Doe het in de stijl van de jaren '30 of kies voor een ander thema: boeren, hippies, we staan voor alles open.  

Eindeloos geluksmomentjes bij De Postwagen: dé trouwlocatie in Groningen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie