Trouwlocatie Friesland

Trouwlocatie Friesland

De mooiste zalen + de leukste muziek + de beste bediening = de aantrekkelijkste trouwlocatie in Friesland. Die rekensom is simpel toch? De Postwagen is al jaren een knooppunt van feest en gezelligheid in Noord-Nederland. Vooral bruiloften worden hier vaak gevierd. Geef elkaar het jawoord in een sfeervolle setting. 

3 arrangementen trouwlocatie

Hapjes en drankjes zijn bij al onze bruiloftsarrangementen inbegrepen. Bruiloftsarrangement 1, 2 en 3 zijn vaak gekozen door gasten. Andere arrangementen zijn bespreekbaar. Verder is het mogelijk om het avondeten bij De Postwagen af te nemen. Je weet dan zeker dat het goed zit, want we beschikken over een goed gewaardeerd restaurant. We leveren de beste buffetten

5 geliefde trouwzalen

We hebben veel zalen bij De Postwagen, waarvan vijf vooral geliefd zijn als trouwlocatie in Friesland. Deze trouwzalen vallen op door de hoge kwaliteit van de afwerking, de mooie inrichting en de prettige sfeer. Dorpzicht en 't Koetshuis zijn twee voorbeelden en ook De Doorrit, het Steak House en het Farm House veroveren de harten van de tortelduifjes. 

Veel zalen bij De Postwagen, waarvan vijf vooral geliefd zijn als trouwlocatie in Friesland

Muziek en extra's

Onze trouwlocatie in Friesland biedt alles wat je nodig hebt voor een fantastisch bruiloftsfeest. We noemden al even het eten en de trouwzalen, maar er is meer: muziek! Voetjes van de vloer en lekker dansen. Van artiesten tot bands en duo's of eventueel bekende dj's. Tot slot leveren we ontvangstacts, hoofdacts en speciaal vervoer (kom maar op met die limousine). 

Overnachten

Mogelijk komen er gasten van ver. Dan is het een bijzonder prettig idee als ze kunnen overnachten. Op loopafstand van de zalen staan tien legerwagons uit Rusland, intern gekoppeld met een feestzaal. Hier kunnen zestig gasten blijven logeren. Er zijn nog allemaal opties voor een geslaagde afterparty, met een eigen bar en tapinstallatie.

Eindeloos geluksmomentjes bij De Postwagen: de aantrekkelijkste trouwlocatie in Friesland.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's