Trouwlocatie Drenthe

Trouwlocatie Drenthe

Drenthe heeft een prachtige trouwlocatie om het jawoord te geven. Hakanu matata op jullie bruiloft en bij de receptie, want alles wordt geregeld. Een goede ontvangst, een prachtige feestzaal en een heerlijke maaltijd. Eventueel maken jullie ook gebruik van de bands en duo's die bij ons aangesloten zijn. Tot snel bij De Postwagen, dé trouwlocatie in Drenthe.

Trouwzalen Drenthe

Sinds 1780 is onze locatie al een thuishaven voor liefhebbers van authenticiteit en gezelligheid. Door de eeuwen heen zijn de gebouwen vaak van gedaante veranderd, maar één ding bleef fier overeind staan: de sfeer. Elke trouwzaal van De Postwagen wordt gekenmerkt door een fantastische uitstraling en een stijlvolle inrichting, resulterend in een aangename omgeving.

5 populaire trouwzalen

Kijk zelf maar. Online krijg je alvast een eerste indruk van de trouwzalen, maar je kunt ze natuurlijk ook in het echt bekijken. Onze medewerkers laten jullie met plezier alle zalen zien. 2 toppers zijn Dorpzicht en 't Koetshuis. 3 andere (geslaagde) opties:

Er zit altijd een passende zaal voor jullie tussen. Maak een afspraak voor het inplannen van een vrijblijvende rondleiding bij onze trouwlocatie in Drenthe. 

Hakanu matata op jullie bruiloft en bij de receptie, want alles wordt geregeld

Arrangementen

Om alles goed te laten verlopen tijdens jullie bruiloft, kunnen jullie bij ons kiezen uit verschillende bruiloftsarrangementen. In elk arrangement zitten hapjes en drankjes voor de gasten. Mogelijk maak je in het dagprogramma ruimte voor een maaltijd. Daarvoor staan de beste buffetten klaar. Ook een indoor barbecue is een optie. Het heerlijke eten wordt verzorgd door ons restaurant.

Extra’s

De bruiloft wordt extra spectaculair met ontvangstacts, side entertainment en hoofdacts. Onze bands en duo's bouwen er daarnaast een groot feest van. En eh... weet je wat pas echt een originele toevoeging is? De Silent Disco! Beeld je het eens in: relaxte livemuziek bij de tafeltjes links en waanzinnige feestmuziek rechts. Zeker het overwegen waard. 

 Een onvergetelijke bruiloft vieren jullie bij De Postwagen, dé trouwlocatie in Drenthe. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie