Trouwfeest in Groningen

Trouwfeest in Groningen

Prachtige trouwzalen: vinkje. Een ultieme locatie voor het trouwfeest: duimpje. Alles goed geregeld door vriendelijke en ervaren medewerkers: krulletje. Zoals je ziet, heb je gevonden wat je zoekt: de beste plek voor een trouwfeest in Groningen. Welkom bij partycentrum De Postwagen, een sfeervolle leverancier van (eindeloos) geluksmomentjes. 

Onze trouwlocatie 

Een uitstekend trouwfeest in Groningen? Bezoek onze trouwlocatie (centraal in Noord-Nederland) eens en kijk vrijblijvend rond. Plan een afspraak in met één van onze medewerkers, zodat er zalen vrij zijn om te bezichtigen. Zo krijgen jullie een goed beeld van de diverse trouwzalen, waar schitterende opties mogelijk zijn. De zalen ademen sfeer en gezelligheid. 

Landelijke en/of chique trouwzalen

De zalen van De Postwagen hebben allemaal een historische, bijna chique uitstraling. De mate waarin het 'chique' overheerst, varieert per zaal. Sommige zalen hebben meer een landelijk karakter. Daarom is het goed om de trouwlocatie met eigen ogen te bekijken. We leiden jullie met plezier rond, voor een goede indruk. Overigens hebben alle zalen zeer moderne faciliteiten. 

Sfeer en gezelligheid

Bruiloftsarrangementen trouwfeest in Groningen

Het mooiste feest van jullie leven verdient een passend bruiloftarrangement. De Postwagen heeft de drie sterk aanbevolen bruiloftsarrangementen geselecteerd voor een overzicht van de mogelijkheden. Dit zijn voorbeelden, een andere invulling is ook mogelijk. 

Het landelijke tot chique karakter (zeer fraai!) van de zalen hoeft absoluut geen belemmering te zijn voor een totaal andere uitstraling. Met gemak toveren we de zalen om in een thema waar jullie van houden. Van boerenbruiloft tot Belgisch trouwfeest en van hippies tot een Amerikaans festijn. Je vergeet zomaar dat het om een trouwfeest in Groningen gaat. Jullie wensen staan centraal. 

Het mooiste feest van jullie leven

Eten en drinken op jullie trouwfeest

Na een dag vol plechtigheden is het natuurlijk wel aantrekkelijk om goed te eten en te drinken. Jullie hebben vast trek in iets. De Postwagen faciliteert de beste buffetten. Denk (onder andere) aan bittergarnituur en salades (heerlijke hapjes) of een warm en koud buffet. Ook de Bulgaarse Smulsteen vormt een smakelijke pauze in het dagprogramma.   

Vier jullie trouwfeest in Groningen bij De Postwagen: beleef eindeloos geluksmomentjes.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie