Trouwfeest in Drenthe

Trouwfeest in Drenthe

Wow, wat een fantastisch vooruitzicht. Jullie gaan trouwen! Daar komt natuurlijk heel wat bij kijken, maar gelukkig bieden we rust in deze stressvolle periode. Zo hebben we alles onder één (stijlvol) dak voor het vieren van jullie bruiloft, trouwfeest of receptie. Een trouwfeest in Drenthe plannen wordt zo een eitje. Blijf kalm en laat ons je helpen. 

Trouwzalen in Drenthe

Een subliem trouwfeest in Drenthe wordt geheel verzorgd naar jullie eigen wensen en voorkeuren. Mede dankzij de sfeervolle trouwzalen is De Postwagen het aantrekkelijkste partycentrum van Noord-Nederland. Elke zaal heeft zijn eigen thema en sfeer, waardoor er altijd een zaal is waar jullie verliefd op worden. Een ideale trouwlocatie.

Eerst even rondkijken

Dat klinkt allemaal mooi, maar zien is geloven (vooral als je Thomas heet). Daarom bieden we je gewoon de gelegenheid om eerst in alle rust rond te kijken, zonder verdere verplichtingen. Wel is het verstandig om dan even een afspraak met één van onze medewerkers in te plannen, zodat we je in alle rust rond kunnen leiden en er zalen vrij zijn voor bezichtiging. 

Er is altijd een zaal waar jullie verliefd op worden

Bruiloftsarrangementen

Het voortraject van de bruiloft bestaat uit gevoelens die tweeledig zijn. Enerzijds de enorme voorpret, anderzijds de zorgen: is dit geregeld, is dat geregeld? Voorkom gedoe als trouwkoppel of ceremoniemeesters en ga voor een toegankelijk en volledig bruiloftarrangement. We hebben de drie populairste arrangementen geselecteerd: 

Mocht je eigen wensen hebben met betrekking tot de arrangementen, dan zijn die uiteraard bespreekbaar. Ons team gaat voor het beste trouwfeest in Drenthe, voor eindeloos geluksmomentjes op dé mooiste dag van jullie leven. De Postwagen is hét zalencentrum voor de bruiloft. We staan voor prachtige (chique) zalen, heerlijk eten en toegankelijke topkwaliteit (betaalbaar). 

Ons team gaat voor het beste trouwfeest in Drenthe, voor eindeloos geluksmomentjes op dé mooiste dag van jullie leven

De ideale locatie.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie