Trouwfeest Friesland

Trouwfeest Friesland

Hij of zij zei 'ja'! Wat een mooie en spannende tijd. Jullie gaan trouwen. Super. Nu nog alles regelen... Waar begin je? Wij helpen je direct goed op weg met een trouwlocatie waar alles voor elkaar is. Zo wordt de voorpret nog groter. Onbezorgd uitkijken naar die mooie dag in jullie leven, het trouwfeest in Friesland. 

Trouwfeest in Friesland: de locatie

Onze trouwlocatie staat bekend om de prachtige zalen, die variëren van enerzijds gezellig en landelijk tot anderzijds chique en stijlvol. Wat alle zalen sowieso hebben: een historische uitstraling in combinatie met moderne faciliteiten, een aangename sfeer en een aantrekkelijke inrichting. Niet voor niets worden de trouwzalen als 'prachtig' of zelfs 'schitterend' omschreven.

De trouwzalen

Liever de zalen 'in het echt' bekijken? Met plezier geven we je een rondleiding door onze gebouwen. Tip: bel, mail of app ons even voor het maken van een afspraak. We kunnen dan rekening houden met jullie komst en zorgen dat er daadwerkelijk zalen vrij zijn om te bezichtigen. Een rondleiding geeft jullie een goede indruk van de mogelijkheden bij De Postwagen. 

Niet voor niets worden de trouwzalen als 'prachtig' of zelfs 'schitterend' omschreven

Maak de dag compleet

Met alleen een zaal ben je er nog niet. Er komt genoeg bij kijken op het gebied van eten en drinken. Overdag of 's avonds, bij de receptie, de bruiloft of het trouwfeest. De bruiloftsarrangementen helpen de gasten hierbij de dag door.

In het programma zit daarnaast wellicht ruimte voor een avondmaaltijd. Jullie zouden onder andere kunnen denken aan één van de beste buffetten of een indoor barbecue

Trouwen met een thema?

Een trouwfeest in Friesland is op zichzelf al een groot feest, maar mogelijk willen jullie er zelf nog iets aan toevoegen. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een thema of eigen wensen en aanvullingen.

De trouwzalen worden optioneel omgetoverd in de stijl van jullie voorkeuren. Boerenbruiloft! Country and Western? Las Vegas! Een Belgisch trouwfeest? Toch een Amerikaanse bruiloft?

Een thema of eigen wensen en aanvullingen

Eindeloos geluksmomentjes 

Bij De Postwagen staan we voor een continue aaneenrijging van geluksmomentjes, oftewel eindeloos geluksmomentjes. Laat de liefde kriebelen, want het gaat gebeuren. De grote dag van jullie huwelijk.

Of je nou kiest voor een trouwfeest in Friesland of elders (dat kunnen we ons natuurlijk bijna niet voorstellen), we wensen jullie sowieso een fantastische dag toe. Waar dan ook. Veel plezier en succes met de voorbereidingen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie