Trouwen Groningen

Trouwen Groningen

Verliefd, verloofd, getrouwd. Het huwelijk zet een kroon op jullie relatie. Het is de mooiste manier om de liefde voor elkaar te bewijzen. Om te tonen dat jullie bij elkaar horen. De Postwagen Groningen heeft veel ervaring met bruiloften en begrijpt hoe belangrijk het trouwfeest is. Sinds 1780 serveren we eindeloos geluksmomentjes. Ditmaal mogen jullie hiervan genieten. 

Ultieme trouwlocatie Groningen

De Postwagen is een prachtige accommodatie op de rand van de provincie Groningen (vlak bij Friesland en Drenthe). De centrale ligging in Noord-Nederland is een groot voordeel. De trouwzalen zijn bijzonder sfeervol en ademen gezelligheid. De handige huwelijksrecepties en de aantrekkelijke arrangementen maken De Postwagen de ultieme trouwlocatie van Groningen.

De trouwzalen zijn bijzonder sfeervol en ademen gezelligheid.

Huwelijksreceptie

Fantastisch: het jawoord is gezegd. De ringen zitten om de vingers. Inmiddels is het tijd geworden voor de huwelijksreceptie. Daar zijn drie (aanbevolen) mogelijkheden voor:

Bij elke receptie is er voldoende variatie mogelijk. Voeg bijvoorbeeld extra hapjes en drankjes toe of kies (ook) voor buitenlands gedistilleerd. In de basis heeft echter elke huwelijksreceptie genoeg te bieden. 

Bruiloftsarrangementen: de 3 beste 

Het beste bruiloftsfeest schildert enkel schitterende herinneringen in je hoofd. Jaren later ervaar je het feest nog als de dag van gisteren. Wát een avond. Dit scenario is binnen handbereik, als je de juiste keuzes maakt. Wij helpen je alvast met de drie favoriete bruiloftsarrangementen van je voorgangers. 

Het beste bruiloftsfeest schildert enkel schitterende herinneringen in je hoofd

Trouwen in Groningen

Je hebt recht op persoonlijke aandacht. Er komt veel kijken bij je bruiloft. Je hebt misschien al snel kriebels, zenuwen en gezonde stress. Wil je meer informatie over trouwen in Groningen? Onze ervaren medewerkers gaan graag met je in gesprek. Samen zorgen we dat het een dag wordt om met veel plezier naar uit te kijken. Alles geregeld. Een goed gevoel. 

 

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie