Trouwen Friesland

Trouwen Friesland

Een fantastische trouwlocatie, genoeg eten en drinken en een receptie om trots op te zijn. Dat is waar De Postwagen Friesland garant voor staat. Een schitterend moment in je leven verdient een goed verzorgd feest. Een feest waar alle gasten zich thuis voelen. Waar mooie herinneringen gecreëerd worden. 

Een grote gebeurtenis

Trouwen is immers een grote gebeurtenis en dat is nog zacht uitgedrukt. Je huwelijk is niet alleen een live event (een evenement), maar ook (of vooral) een life event (een verandering in levensfase). Het is een bruiloftsfeest en het is je leven delen met de partner waar je zielsveel van houdt. Een heerlijk vooruitzicht. 

Een heerlijk vooruitzicht

Trouwlocatie Friesland

De Postwagen is een begrip in de regio, sinds de start in 1780. Veel bruiden en bruidegommen kozen én kiezen voor onze prachtige accommodatie te Tolbert, centraal in Noord-Nederland. Gasten zijn keer op keer enthousiast over de sfeervolle trouwzalen en de aantrekkelijke recepties. De koppels loven daarnaast onze arrangementen

Onze trouwzalen 

Als je gaat trouwen, is één van de eerste vragen waarschijnlijk: waar? Met onze trouwzalen bieden we aangename ruimtes voor een prettige omgeving vol gezelligheid. We zetten een aantal populaire trouwzalen voor je op een rijtje: 

Prettige omgeving vol gezelligheid

Eten en drinken

Bij jullie life event moet alles kloppen. Je wilt niet dat je gasten continu met een hongergevoel rondlopen. Daarom is een arrangement op het gebied van eten en drinken verleidelijk. Daarbij serveren we tussendoor smaakvolle hapjes. We hebben verschillende arrangementen voor je samengesteld: 

Ons team is flexibel. Dat wil zeggen dat we de arrangementen kunnen aanpassen aan je eigen wensen. Laat ons gerust weten wat je eventueel zou willen wijzigen en dan gaan we er samen naar kijken. 

Smaakvolle hapjes

Trouwen in Friesland

Vier je bruiloft op de rand van Friesland. De tactische ligging in de buurt van de A7 (op een paar minuten rijden) garandeert een optimale bereikbaarheid. Er is een groot (gratis) parkeerterrein. Al met al hakken we alvast één knoop voor je door: trouwen in Friesland!

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie