Trouwen Drenthe

Trouwen Drenthe

Vanaf de verloving komt de dag van de bruiloft snel dichterbij. De grootste stap in de liefde. Elkaar eeuwige trouw beloven. Die dag moet alles perfect geregeld zijn. De Postwagen Drenthe blinkt uit in het verzorgen van bruiloften. We streven net als jullie naar eindeloos geluksmomentjes. Op naar een fantastische dag. 

Trouwen en receptie in Drenthe

De Postwagen heeft alles voor je bruiloft beschikbaar op één adres. Trouwen en receptie in Drenthe? Dat kan. Stijlvol, smaakvol, onze trouwzalen ademen sfeer en gezelligheid. Van 't Koetshuis tot Dorpzicht, er is altijd een passende zaal.

Na het mooiste moment uit jullie leven is het tijd voor de felicitaties. We hebben voor het gemak drie populaire huwelijksrecepties voor je geselecteerd: 

  • Een huwelijksreceptie in stijl. Koffie, thee en gebak bij binnenkomst. Daarna onbeperkt drankjes. Met tussendoor een warme en koude hap. Veel koppels kiezen huwelijksreceptie 1.
  • Ook huwelijksreceptie 2 is populair: prosecco bij ontvangst, onbeperkt drankjes en meerdere hapjes (2 warme, 1 koude), met daarnaast pinda's en nootjes. 
  • Bij Huwelijksreceptie 3 wordt de binnenkomst gevierd met koffie, thee en een petitfour. Met 2 warme en 2 koude hapjes (en wederom pinda's en nootjes) wordt er goed voor de gasten gezorgd. 
Alles voor je bruiloft

Een goed bruiloftarrangement 

's Avonds barst het feest los en daar hoort natuurlijk een goed bruiloftarrangement bij. Ook hiervoor hebben we drie toppers samengesteld (klik op de arrangementen voor meer informatie): 

Eventuele wijzigingen in deze bruiloftarrangementen zijn prima bespreekbaar. Laat het ons weten en we kunnen vast aan je wensen voldoen. 

's Avonds barst het feest los

Trouwen in Drenthe

Onze locatie zit in Tolbert, een vredig dorpje op de uiterste rand van Drenthe, Groningen en Friesland. De centrale ligging in Noord-Nederland heeft een vanzelfsprekend voordeel: we zijn uitstekend bereikbaar vanuit alle plaatsen in dit uitgestrekte gebied. De comfortabele afstand tot de A7 (op een paar minuten rijden) speelt daarin een grote rol. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie