Trainingslocatie

Trainingslocatie

Wellicht ben je op zoek naar een trainingslocatie in het noorden van het land. Dat is iets waarbij De Postwagen uitkomst biedt. Hier zijn uitgebreide mogelijkheden op het gebied van zalen, faciliteiten en catering. Dit alles in een uiterst sfeervolle omgeving die stijl en klasse ademt, terwijl alles betaalbaar blijft. Welkom bij dé trainingslocatie van Noord-Nederland. 

Trainingslocatie met uitgebreide mogelijkheden

Kom gerust eens langs om ons zalenaanbod te bekijken (en laat je verrassen). Voor verschillende gelegenheden hebben we zalen met diverse afmetingen. Kies voor klein of pak groots uit, het kan allemaal. Stel je voor: een cursuslocatie voor een select gezelschap of een groot event voor een paar honderd tot vijftienhonderd man en meer. 

Apparatuur/faciliteiten 

Misschien heb je zelf geen apparatuur of faciliteiten die nodig zijn voor het organiseren van je cursus. Dat hoeft natuurlijk geen enkel probleem te zijn. We beschikken over geluidsinstallaties, microfoons en headsets. Daarnaast hebben we flipovers, beamers en andere facilitaire zaken (notitieblokjes). Laat van tevoren even weten wat je wilt en wij regelen het voor je. 

Cursuslocatie voor een select gezelschap of een groot event voor een paar honderd tot vijftienhonderd man en meer

Inclusief catering

Vraag jezelf af wat de tijdsduur van je training is: een hele dag of toch een dagdeel? Het is hoe dan ook fijn als er hapjes en drankjes beschikbaar zijn voor de cursisten. Onze trainingslocatie beschikt over een uitstekend gewaardeerd restaurant. Het team van dit restaurant verzorgt uitgebreide catering op maat voor alle cursuszalen. Alles goed voor elkaar. 

5 ideeën

Je kunt ook kiezen voor het zeer toegankelijke vergaderarrangement: koffie, thee en water plus chocolade- en vanillemuffins. Dit goedkope arrangement (9,75 p.p.) is direct al inclusief zaalhuur, dus je hoeft verder niets te betalen. 

Toegankelijk en goedkoop arrangement (9,75 p.p.) inclusief zaalhuur

Centraal gelegen in Noord-Nederland

Op de rand van Groningen, Friesland én Drenthe ligt congrescentrum De Postwagen. Ons gebouwencomplex is daarmee ideaal gelegen in het noorden van Nederland. Vanuit elke provincie ben je er in no time. We bieden een ruime (gratis) parkeergelegenheid, niet ver van de A7 (paar minuten). 

Zoek niet verder naar de ideale trainingslocatie, reserveer je zaal bij De Postwagen in Tolbert.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's