Topdoks Kidsspecial

Topdoks Kidsspecial

Reserveer nu

Topdoks Kidsspecial valt goed in de smaak als (deel van) een modern uitstapje, klassenuitje of schoolreisje. De speciale kinderactiviteit vindt plaats in een echte studio, vol bijzondere proefjes en uitdagingen.

  • Zeer professionele studio
  • Hoogwaardige XXL-spelshow
  • Heel geschikt voor kindergroepen

Topdoks Kidsspecial

De Postwagen maakt het makkelijk voor organisatoren van groepsuitjes voor kinderen. Met Topdoks Kidsspecial bieden we een leuke én leerzame activiteit. Een pluspunt is ongetwijfeld het wetenschappelijke tintje, dat op een luchtige manier gebracht wordt. Zo gaan educatie en plezier hand in hand, terwijl de kids lichtelijk onder de indruk zijn van de setting. 

Wetenschappelijk tintje, op een luchtige manier gebracht  

Pret met proefjes   

Bij dit vrolijke groepsuitje komen er allerlei experimenten op het pad van de kinderen. Ze beleven pret met verschillende proefjes. Er zit een breinstoot-achtige knipoog in de spellen (mindfuck, daar komt het op neer), want bepaalde onderdelen creëren een stijgende verbazing. Hoe kan dit, serieus? Illusies, raadsels en opdrachten toveren een grote glimlach tevoorschijn. Dit is gaaf!

Coole show    

Alles speelt zich af in Studio Olivier, de ruimte die speciaal gebouwd is voor coole shows. De Topdoks Kidsspecial is daarin het trotse paradepaardje, een geliefde activiteit voor kinderen. Dat komt onder andere door de extra stoere licht- en geluidseffecten die een grote rol spelen. Ook de aanwezigheid van de vlotte entertainer helpt een hoop. 

Topdoks Kidsspecial: onvergetelijk  

Elk jaar zijn er wel weer bijzondere activiteiten te bedenken voor kids. Als programmapunt van een schoolkamp bijvoorbeeld, of als losstaand groepsuitje met kinderen. De Postwagen voorziet in veel uitjes voor tieners en kids, waarbij Topdoks Kidsspecial zeker tot de favorieten behoort. Een onvergetelijke dag. 

Activiteitenarena Tolbert   

Uitjeslocatie en restaurant De Postwagen staat bekend om de ‘activiteitenarena’ in Tolbert. Hier kun je eenvoudig een compleet arrangement samenstellen. Vraag via de datumselectie een offerte aan of reserveer direct. De Topdoks Kidsspecial is een hardloper!

Overzicht activiteit

12,50 p.p. (vanaf 30 personen) 
of 
375,- per groep (tot 30 personen) 

Tijdsduur
+-2 uur

     Deze activiteit is erg gewild
     Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 

Bijzonderheden
zeer professionele studo: hoogwaardige XXL-spelshow 
heel geschikt voor: kindergroepen

Mogelijke combinaties

     Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties
Topdoks Kidsspecial

Contact opnemen over Topdoks Kidsspecial

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's