The Iconic Dinnershow: diner, show en dans | De Postwagen

The Iconic Dinnershow

Enthousiasme bij groepen: hoog entertainmentgehalte • diner, show en dans • onvergetelijke avond

Een enerverende avond met een spetterende show, aanstekelijke zang en heerlijke dans. Met recht een XXL Bedrijfsuitje.

  • Feestelijke inloop
  • Programma met luxe diner
  • Iconische avond

The Iconic Dinnershow

Combineer een diner met zang, dans en entertainment op topniveau. The Iconic Dinnershow staat voor een sprankelend en uniek programma met prachtige dansers en danseressen, zangers en zangeressen. Hierin wordt je meegenomen naar absolute parels in de muziekgeschiedenis. Proef de iconische tijdperken met grote namen: Tina Turner, Michael Jackson en Beyoncé bijvoorbeeld. 

Uitstraling, spontaniteit

De show wordt gedragen door pure professionals die als geen ander weten wat entertainment betekent. Deze uitblinkers vallen op door de krachtige combinatie van spontaniteit en professionaliteit. Hun innemende uitstraling doet de rest. Ervaar The Iconic Dinnershow bij De Postwagen en beleef het beste bedrijfsfeest sinds tijden.

Programma met luxe diner (aantal gangen in overleg) 

De naamgeving van de show is geen toeval: we gaan voor een iconische avond. Het luxe zesgangendiner (optie) is daar een smaakvol onderdeel van. De feestelijke inloop met een rode loper, champagne en amuses is al veelbelovend. Daarna genieten gasten van een voorgerecht, een soepje en een tussengerecht. De show vangt aan, er is direct een hoog entertainmentgehalte.     

Er is direct een hoog entertainmentgehalte

Na het eerste showdeel staat het hoofdgerecht op het programma, gevolgd door een intermezzo en het tweede deel van de show. Het dessert volgt op de zinderende finale van de show. Het is dan zeker nog niet afgelopen met het vermaak. Bij een iconische show hoort natuurlijk een afterparty van formaat. Voetjes van de vloer, want het feest gaat gewoon door. 

Gouden wisselwerking

Diner en entertainment vormen een gouden wisselwerking in een avondvullend programma. Kies voor een onvergetelijke avond met The Iconic Dinnershow. Succes gegarandeerd. Vul het contactformulier in voor meer informatie, reserveren en specifieke vragen of opmerkingen. Met veel plezier organiseren we een avond vol geluksmomentjes. 


5250,- (The Iconic Dinnershow, excl. diner en drankjes)
  • Vanaf 16 jaar
The Iconic Dinnershow: diner, show en dans | De Postwagen

Contact opnemen over The Iconic Dinnershow

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's