Teambuilding Friesland

Teambuilding Friesland

Inspirerende teambuilding activiteiten in Friesland beginnen bij de 'Hoofdstad van Activiteiten', partycentrum De Postwagen. Nergens anders in Noord-Nederland vind je zoveel mogelijkheden voor uitjes, eten en dagprogramma's voor teams. Leer je collega's eens op een andere manier kennen en beleef een prachtige dag bij De Postwagen Friesland. 

Leer je collega's eens op een andere manier kennen en beleef een prachtige dag

Activiteiten

Teambuilding gaat over vertrouwen en verbinding in een team. Een leuke activiteit bouwt aan die doelstellingen: ontsnap bijvoorbeeld met je collega's uit een escape room (Race to Esace), meld je bij de Maffia van het Noorden of geef het kaaskopgehalte een impuls bij de spelshow 'Ik hou van Holland'. 

Met dit soort gezellige activiteiten weet je zeker dat je de samenwerking in het team verbetert. Uitjes als Levend Tafelvoetbal, Sterrenslag en Alles mag vandaag dragen bij aan een optimale verbondenheid. Je kunt natuurlijk ook de omgeving van Friesland verkennen. De Moonwalker, de VETbike en de Solex zijn hier prima hulpmiddelen voor.  

Zalen

Sommige activiteiten vinden plaats in een mooie zaal. Deze zalen zijn ook geschikt voor eigen activiteiten. Je kunt zelf een kijkje nemen in de fotogalerij. Hier zie je verschillende zalen. Daarnaast kun je de unieke groepsaccommodatie bekijken. 

Geef het kaaskopgehalte een impuls bij de spelshow 'Ik hou van Holland'

Eten en drinken

De teambuilding activiteiten in Friesland leveren een uitje met geluksmomentjes op. Daarna heb je vast wel zin in iets. De Postwagen beschikt over een goed gewaardeerd restaurant, waar onze gasten graag komen eten. Bekijk de menukaart maar eens. Of verleid je smaaksensoren met de beste buffetten. Een barbecue is een ander (aantrekkelijk) idee. 

Lekker lunchen

Je hoeft uiteraard niet tot de avond te wachten voor wat lekkers. Start de dag met een brunch of lunch (ook in buffetvorm, Standaard en Deluxe). 

De Postwagen is een aangename en betaalbare toplocatie voor teambuilding activiteiten in Friesland.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's