Sportieve uitjes

Sportieve uitjes

Als vriendengroep, familie of bedrijf is het best leuk om een keer iets sportiefs te doen. Het hoeft zeker niet om olympische prestaties te gaan, maar het is vast wel leuk om elkaar een beetje uit te dagen. Zeker bij uitjes waar de winnaars nooit van tevoren vast staan. Want wie heeft er nou jaren ervaring in bijvoorbeeld Levend Tafelvoetbal? Bekijk onze sportieve uitjes.

Sportieve activiteiten

Levend Tafelvoetbal is een heerlijk uitje, ook geschikt voor prutsers. Iedereen krijgt namelijk een gelijkwaardig plekje in het speelveld. Liever klimmen, klauteren en gek doen? Sterrenslag is dan zeker iets voor jullie. Ook een optie: The Blacklist Citygame. Ditmaal geen escape room, maar een totale 'stad' (dorp) als speelruimte. Doorkruis het dorp, terwijl de tijd tikt.

Dienstplicht: meld je bij het Postwagen-leger

Over sportieve uitjes gesproken: de overheid probeerde het al jaren, maar wij waren ze voor. De herinvoering van de dienstplicht. Meld je bij het Postwagen-leger voor verschillende oefeningen. Een superleuke activiteit voor vrienden, familieleden en collega's. Het is één van de populairste sportieve uitjes bij De Postwagen: Het Militaire Dienstplichtspel.

Het is één van de populairste sportieve uitjes bij De Postwagen: Het Militaire Dienstplichtspel.

Boogschieten op elkaar

Vergeet Paintball en omarm Archery Tag: boogschieten op elkaar. Weer wat anders dan de traditionele schietspellen met schietschijven en dergelijke (Hunting Valley). Nu open je het 'vuur' (je pijlen!) op andere mensen. Jouw vriend(in), familielid of collega is de schietschijf. Dankzij speciale foam-tops raakt er niemand gewond. Een origineel uitje vol plezier. 

Rondritten in de regio 

Verken onze omgeving via de Moonwalker. Lekker actief, maar wel op zo'n manier dat het leuk blijft. De perfecte kruising tussen inspanning en ontspanning. De Moonwalker is een soort loopband, maar dan met een fietsconstructie. De eerste loopband ter wereld waarbij je daadwerkelijk vooruit komt. Het is nog een grappig gezicht ook: je ziet niet dagelijks een loopband fietsen...

Complete uitjes

De sportieve uitjes van De Postwagen zijn hilarisch, uitdagend en vooral toegankelijk. Het wordt een gezellige dag samen. Alleen mist er nog wat: bij een geslaagd programma hoort  lekker eten. Vooraf, tussendoor of achteraf: er zijn zat mogelijkheden. Aanbevolen: menukaart restaurant, buffetten en barbecue//tafelgrill. Andere toppers:

De sportieve uitjes van De Postwagen zijn hilarisch, uitdagend en vooral toegankelijk. 

Voor de leukste sportieve uitjes ga je naar hét partycentrum van Noord-Nederland: De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172