Spooktocht in Friesland

Spooktocht in Friesland

Friesland, de provincie van de negen verschillende landschappen, fierljeppen, de Elfstedentocht en het vele water. Dé aangewezen plek voor de ultieme spooktocht. Partycentrum de Postwagen in Tolbert organiseert graag voor u de spooktocht der spooktochten. Heeft u zelf bijzondere wensen of ideeën om uw familie, vrienden of collega's de stuipen op het lijf te jagen? Neem dan even contact met ons op, alles valt te bespreken!

Spannendste spooktocht in Friesland

De Postwagen Friesland laat u het spookachtige bos van Tolbert ervaren. Wanneer de zon onder gaat en het donker aantreedt ontwaken er vreemde wezens en geluiden die u doen beven van angst...
De spooktocht wordt georganiseerd door partycentrum De Postwagen. Met de drie noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe om zich heen is Tolbert lekker centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met zowel de auto, fiets, bus of ander vervoermiddel. De Postwagen beschikt over voldoende parkeermogelijkheid voor zowel auto's als touringcars.

Griezelige spooktocht met aantrekkelijk arrangement

Even bijkomen van de schrik? Dat kan met een lekker drankje. Maar natuurlijk kunt u een spooktocht in Friesland met nog veel meer dingen combineren. Een aantal voorbeelden:

Wat dacht u bijvoorbeeld van een winterse snertmaaltijd met al uw collega's en daarna met z'n allen griezelen? Of na de spooktocht in Friesland overnachten in een Tipitent? Dat is pas een originele afsluiting van een leuk uitje! Hier kunt u een aantal mogelijkheden vinden voor het combineren van een spooktocht in Friesland met een lekkere maaltijd.

Beleef het leukste uitje en boek nu een spooktocht in Friesland bij De Postwagen!

Hier vindt u alle informatie over een spooktocht in Friesland.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172