De leukste spooktocht ideeën bij De Postwagen

De leukste spooktocht ideeën bij De Postwagen

U bent op zoek naar leuke ideeën voor een spooktocht. De Postwagen maakt van uw spooktocht een van de gruwelijkste spooktochten die u zich kunt bedenken... Wat voor spooktocht ideeën kunt u verwachten?

Spooktocht ideeën

Groningen, de provincie die bekend staat om zijn ruimte en rust... Maar die rust zal snel verdwijnen als u een spooktocht boekt bij De Postwagen! Wij kunnen een volledig georganiseerde tocht voor u verzorgen in het spannende Tolberter Spookbos. Een spooktocht kan gevuld worden aan de hand van verschillende thema's, bijvoorbeeld:

  • Halloween
  • vrijgezellenfeest dat niet slaagt
  • ontvoering
  • bruiloft met de dood

Heeft u zelf ideeën of wensen voor een spooktocht, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Neem contact op, bespreek uw ideeën over hoe een spooktocht eruit moet komen te zien en wij regelen het voor u.

Enge spooktocht met een gezellig arrangement vooraf

U wilt vóór de spooktocht begint iedereen nog even moed inpraten tijdens een gezellig etentje met z'n allen? Dat kan! Een van de ideeën hiervoor is een (indoor) barbecue met alle collega's, vrienden of familie. Lekker genieten van diverse vleessoorten aangevuld met stokbrood met kruidenboter, verschillende salades en meer. Ook kunt u plaatgrillen, waarbij u zelf uw eten bereidt op een hete steen of plaat. Of reserveer een lekker ouderwets stamppotbuffet of een snertmaaltijd. Bekijk hier een aantal combinaties die wij alvast voor u hebben uitgezocht.

Waar u ook voor kiest, De Postwagen zorgt dat u een geweldige tijd heeft. Boek dus nu een spooktocht!

Bekijk hier voor alle informatie over ideeën voor een spooktocht.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172