Nieuwe spooktocht - De realiteit vervaagt in een angstaanjagend bos | De Postwagen

Sterk aanbevolen Spooktocht

Gasten zijn hier dol op: om te gillen • prachtige spoken • fantastische tocht

Het gaat flink spoken in Tolbert. Wie neem jij mee naar deze hel? Beleef de bloedstollende spooktocht in het bos. Angst en duisternis is wat jullie als vrienden, familie of collega’s te wachten staat.

 • Angst
 • Duisternis
 • Hel

Spooktocht

Daar sta je dan. In een duister bos. Misschien heb je mazzel en zie je nog net wat maanlicht... maar het is wel érg donker. Je hoort het geluid van takken die heen en weer zwaaien. Dat zal de wind wel zijn. Toch? Spooktocht Groningen laat je aan alles twijfelen.  

Elke seconde voel je dat er iets niet helemaal deugt. Liep daar iemand? Wat was dat? Dit is de avond waarop illusie en realiteit vervagen. Jullie proberen zo snel mogelijk weg te komen uit het angstaanjagende bos. 

Wie houdt het hoofd koel en brengt jullie team weer veilig naar De Postwagen? Het is onduidelijk wat er precies aan de hand is, maar het is sowieso een enge situatie. Verschrikkelijke figuren domineren je netvlies. Dit is niet oké. 

Verschrikkelijke figuren domineren je netvlies. 

Deelnemen aan Spooktocht Groningen

Meld jezelf en je vrienden, familie of collega's aan voor deze spannende avond. Vanaf 2 personen ben je welkom, al adviseren we je om groepjes van minimaal 5 personen aan te melden. 

Agenda Spooktochten 2018

 • Vrijdag 26 oktober (arrangement met eten)*
 • Zaterdag 27 oktober (arrangement met 2 drankjes) 18.75 per persoon incl. 2 drankjes
 • Vrijdag 2 november (arrangement met 2 drankjes) 18.75 per persoon incl. 2 drankjes
 • Zaterdag 3 november (arrangement met eten)*
 • Vrijdag 9 november (arrangement met eten)*
13,75 p.p. (prijs spooktocht exclusief eten of drinken, minimaal 2 personen)

Tijdsduur
+-1,5 uur

   *Alleen te boeken in combinatie met een maaltijd 

Bijzonderheden
advies: maak teams van 5 personen of meer

     Deze activiteit is erg gewild (vol = vol)
 • *Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een maaltijd
Nieuwe spooktocht - De realiteit vervaagt in een angstaanjagend bos | De Postwagen

Contact opnemen over Spooktocht

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

PV Bouwgroep Dijkstra Draisma

Wij hebben samen met ons collega's een superavond beleeft bij de Postwagen. We werden ontvangen met een drankje en aansluitend een heerlijk buffet. Al tijdens het diner werd de spanning opgebouwd voor de spooktocht! In groepjes werden we het bos in gestuurd waar gruwelijke dingen plaatsvonden. Gelukkig is iedereen teruggekomen ;-) en hebben we gezellig nagepraat onder het genot hapje en een drankje. Al met al een zeer geslaagde avond! Postwagen bedankt voor deze leuke avond!

Anja Junior

Wij waren er met een groep van 14 dames. Het eten was voortreffelijk.Wij gingen daarna mee doen aan de horror escape.wat hebben wij genoten van deze voortreffelijke avond.Personeel en horror figuren hebben er voor gezorgd dat wij zo hebben genoten van alles. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrading voor iedereen.

Bijenkorf groningen

BBQ + spooktocht. super leuke avond gehad. goed geregeld. gezellige medewerkers. bbq was heeeeeeeeerlijk. spooktocht was werkelijk om te gillen...... aanrader!

H. de Vries

6 maart Spokentocht gedaan met tafel bbq.Goed en heerlijk gegeten.Vlotte en vriendelijke bediening.Ook de spoken nog bedankt voor hun inzet en outfit!Veel gelachen.Alles was prefect en overheerlijk nogmaals.Prijs/kwaliteitsverhouding?Prima!!Ik hoop dat de gevallen spook niet veel heeft overgehouden, want het was een lelijke val.Tenslotte onze gastvrouw die constant vroeg of alles naar wens was en het eten aanvulde, alle lof en bedankt namens ons allen! Een echte aanrader!!

PLF

Afgelopen vrijdagavond, 6 maart een topavond gehad. Heerlijk met onze groep gegeten in de schuur en daarna de fantastische spokentocht. Prachtige spoken, heerlijk weer, mooie route, leuke verassingen tijdens de tocht. Een echte aanrader. Zeker voor herhaling, met een andere groep, vatbaar. Prachtig mooie avond, ook dankzij het vlotte en gezellige personeel.

Hans de Vries

Afgelopen 6 maart Spokentocht gedaan.Vooraf tafel barbeque-en.Heerlijk gegeten.Als iets op was?werd gelijk aangevuld.Dit systeem van vlees bereiden is subliem.Geen stank en rookontwikkelingen.Ook de spokentocht zeer geslaagd!Met dank aan alle spoken voor hun inzet en outfit.Ik hoop dat de gevallen spook niet veel verwondingen op heeft gelopen?Wij hebben zeer genoten voor wat ons werd aangeboden en qua prijs/kwaliteit verhouding zeer goed! Tenslotte wil nog eventjes onze gastdame bedanken die ons zeer goed en vriendelijk heeft bediend!

Alfa Accountants

Vrijdag 14 november stamppotbuffet met mega spooktocht gedaan. Eten was prima in orde. De spooktocht was erg leuk. Veel aandacht aan besteed! Alle lof voor alle spoken/medewerkers! Misschien de groepen iets kleiner maken, de laatsten van de groep zien wat er gebeurt en schrikken daarom niet meer :-) Wij hebben ons prima vermaakt!!!

Monuta

Een zeer geslaagde avond beleefd in De Postwagen, met een stamppotbuffet en aansluitend een spooktocht. Zeer naar tevredenheid!

Donkergroen Groningen

Wij hebben vrijdagavond 22 november 2013 een bbq en spooktocht bij jullie gehad. Lekker eten, een prima locatie (littlehouse) en een leuke spooktocht. Zeker een aanrader! Bedankt voor de leuke avond!

Wilma van dijk

Wij hebben een personeelsuitje gehad in de postwagen ,we hebben eerst echt heerlijk geplaatgrild ,dat was echt perfect geregeld ,daarna de SPOOKTOCHT ,,die echt zo leuk was ,we hebben heel wat afgegierd en gelachen ,,,,,allemaal vonden ze het al met al ,,,een perfect personeels uitje ,hartelijk dank voor de heerlijke avond

Gerhard Bos

Afgelopen vrijdagavond (25 Oktober) een stampotbuffet met een spooktocht en we hebben genoten.....Het eten was heerlijk en er was voldoende....en met de spooktocht werd er door de dames veel gegild en veel nagepraat...Kortom het was een geweldige avond....

vriendengroep van mourik

zaterdag 1 maart de spooktocht gedaan was fantastisch erg griezelig en goed gemaakt een echte aarader voor jong (niet te jong) en oud

alie dalhuisen

Het was lachen / gillen zaterdagavond.spooktocht was erg leuk, mannen met kettingzagen irritant en man op motor moet bekeuring krijgen ivm rijden zonder licht. :-) Jammer dat het al weer voorbij was. we komen zeker weer.

Hans Bentum

Afgelopen zaterdag een verjaardagsfeest georganiseerd in de mobiele logies. Het feest was geweldig, door de bezoekers, maar ook door de locatie! Een ronde zaal met daaraan slaapwagens waardoor er veel gasten konden blijven slapen uit de rest van het land. Je kan het zo laat maken als je wilt en er is totaal geen reden de muziek zaht te zetten want niemand hoort je! Wat ook mooi is is dat de eigenaar je de sleutel geeft, na betaling en je dan vrij bent de zaal in te richten en aan te kleden hoe jij het wilt en er geen nacontrole was. Heel relaxt en gemakkelijk. En het sliep goed op de stapelbedden. Onze gasten uit Rooterdam waren zeer verbaast, maar ook mensen uit Leek wisten niet van het bestaan af van deze locatie en waren netzo verrast. Betekent vast dat meer mensen dit gaan gebruiken! Wat wel even vervelend is is dat het lastig te vinden is, ik denk door de nieuwbouw van de Postwagen zelf. Gelukkig was er een spooktocht en was er een spook zo aardig de gasten de goede richting in te sturen. Nogmaals, prima locatie! Met dank! Hans Bentum

Tineke Visser

We zijn afgelopen vrijdag met collega's van de personeelsvereniging naar jullie geweest! Het was geweldig!! Eerst de spokentocht en daarna steengrillen!! Wat hebben we gelachten, maar wat hadden we een angstzweet! Het was zeer geslaagd! Bedankt voor de fijne avond!!

woldhoeve

Wij hebben afgelopen vrijdag een spooktocht bij jullie gehad. Was veel leuker als vorig jaar. Spannender/enger maar wel te kort. Personeel heeft het uitstekend gedaan Vind eigenlijk prijs kwaliteit verhouding niet helemaal oke.

Zorggroep Groningen Locatie AG Wildervanck te Veendam.

Op vrijdag 7 december een spooktocht gehad met aansluitend een stamppot buffet. Dit was georganiseerd door de personeelsvereniging van het AGW. We hebben veel gelachen en zeker zeer genoten van het stamppot buffet. De spoken waren uitstekend, vooral de spook die uit het koude water kwam. Toppie. We komen zeker nog een keer terug. Met vriendelijke groet Hans Weits PV AGWH

Jacqueline Eppinga

Op vrijdag 13 oktober hadden wij een personeelsuitje van ons bedrijf. Eerst een buffet en daarna een spooktocht. Het buffet was prima voor elkaar en de spooktocht was leuk. Het was gelukkig droog toen we de spooktocht deden. We hebben een gezellige avond gehad.

karin

Zaterdag spooktocht gedaan! professioneel opgezet. Was super leuk, veel gelachen maar ook zeker spannende momenten gehad . Heel erg leuk is! Aanrader!

S. van Kessel

Voor ons bedrijfsuitje hebben we een spooktocht gelopen om daarna met z'n allen te gaan plaatgrillen. De spooktocht was leuk en goed georganiseerd. Het eten was erg goed geregeld en erg lekken (ook voor vegetariers)!. Een aanrader.

personeelsuitje Talant

25 november hebben we de spoken tocht gelopen en daarna steengrillen, dit was prima verzorgt, was zeer geslaagd.

Renate

Afgelopen vrijdag met de pv een spooktocht gedaan met als afsluiting een snertmaaltijd. Het was zeer gelaagd, leuk in elkaar gezet en het eten was ook prima.

Gerda van der Heide

Afgelopen vrijdag met ons bedrijf een spooktocht gelopen. Er is veel gegild en gelachen. Zo hoort t ook :). Vooraf een heerlijk buffet. En ook het vegetarische deel was erg goed verzorgd. Van veel collega's gehoord dat ze het een erg leuke avond vonden.

Personeelsverening \\\"De HOfnar\\\"

we hebben deelgenomen aan de spooktocht en heben vooraf genoten van een heerlijk stamppotbuffet. na de spooktocht nog even gezellig nagezeten. goede en vriendelijke bediening

Cendris

Barbecue + spooktocht De barbecue was goed geregeld en de dame van het personeel vriendelijk. Ondanks het druilerige weer was de spooktocht ook een groot succes! We hopen dat Tolbert niet teveel last heeft gehad van het gegil ;-)... We zullen onze ervaringen delen binnen ons bedrijf, dus wellicht dat jullie meer groepen van ons bedrijf mogen ontvangen in de toekomst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172