spiegelen met paarden drenthe

Maandtopper Spiegelen met paarden

Groepen zijn tevreden: teamdynamiek • sterke training • leuk, leerzaam

Bent u op zoek naar een leuke en interessante bedrijfstraining voor uw werknemers? Wellicht is de training Spiegelen met paarden wat u zoekt! Deze bedrijfstraining is een dagdeelvullend programma. Bekijk hieronder meer informatie.

  • Onderzoeken van de individuele kernkwaliteit
  • Zichtbaar maken teamdynamiek
  • Ontzettend leuk en interessant

Spiegelen met paarden

Werken met paarden is een ontzettend leuk en interessant idee voor een bedrijfstraining. U wordt eerst ontvangen met koffie en thee waarbij het programma wordt toegelicht. Het doel van deze bedrijfstraining is het onderzoeken van de individuele kernkwaliteit van de teamleden en het zichtbaar maken van de teamdynamiek.

Verschillende oefeningen voor teambuilding

Afhankelijk van de duur van het programma worden er verschillende oefeningen gedaan, zoals een vrije teamopstelling, kudde observatie, individuele coachoefeningen en een teamopdracht. Er wordt gewerkt in teams van maximaal zes personen. Ieders inbreng wordt gewaardeerd en is belangrijk, waardoor het onderlinge vertrouwen groeit. Er wordt gewerkt aan de vragen: Hoe werkt uw team samen? Waar wordt tegenaan gelopen? Wat is het doel en de missie van uw team? Hoe zouden jullie samen willen werken?

Ieders inbreng wordt gewaardeerd en is belangrijk, waardoor het onderlinge vertrouwen groeit

Geschikt voor ontdekking en versterking van uw team

Deze bedrijfstraining is geschikt voor elk team dat zichzelf wil versterken en ontdekken. Eventueel kan er tussen de middag gebruik worden gemaakt van een lunch in De Postwagen. Het programma wordt afgesloten met mogelijkheid tot kort napraten en een hapje en drankje. Tijdens de training kunnen er foto's gemaakt worden die later samen met opmerkingen en observaties in een verslag gebundeld kunnen worden. Dit verslag kan desgewenst later gebruikt worden als basis voor talentmanagement en teamversterking.

     Deze workshop is erg gewild

spiegelen met paarden drenthe

Contact opnemen over spiegelen met paarden

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren