Solexverhuur Groningen

Solexverhuur Groningen

Doe mij maar een solex! Het leukste solexuitje van Noord-Nederland is te vinden bij partycentrum De Postwagen in Tolbert. Al jaren is De Postwagen een vertrouwd adres voor solexverhuur in Groningen. De solex biedt je een unieke en leuke ervaring, waar je later met plezier op kunt terugblikken.

Met kleine groepjes kun je al mooi op pad, met grotere groepen wordt het nog leuker: een hele stoet solexen door het landschap van provincie Groningen.

De solex is afwezig tot (naar verwachting) medio 2021, maar we hebben heel populaire alternatieven:

Klik op één van de voertuigen voor meer informatie.

Solex rijden in Groningen is helemaal super

Het gezellige ritje op de solexen van De Postwagen wordt extra speciaal met zware leren jassen, die decennia geleden ook werden gedragen. Een eveneens jaren oude helm maakt de nostalgie compleet. Met deze optionele aankleding is solex rijden in Groningen helemaal super. Kies uit de Westerkwartierroute of de Leekstermeerroute en ontdek ons landschap eens op een andere manier.

Solexverhuur: +100 solexen

Er zijn meer dan 100 solexen beschikbaar bij De Postwagen. Een solexuitje is dus geschikt voor grote groepen, maar ook als je met z'n tweeën bent, kun je een aangename solextocht boeken.

Geschikt voor grote groepen, maar ook met z'n tweeën kun je een aangename solextocht boeken

Ook een optie: Solex Vrijgezellenfeest

Nostalgie op de Solex is echt niet alleen voor vriendelijke ouderen die vinden dat vroeger alles beter was. Sterker nog: juist chique chicks en harige hipsters zijn massaal fan van het solexverhuur in Groningen. Ook zien we jongvolwassenen in het algemeen steeds vaker gebruik maken van de optie om de solexen te huren voor een vrijgezellenfeest.

Aantrekkelijke arrangementen

Wil je meer doen dan alleen solex rijden? Ook dan zit je bij De Postwagen goed: een escape room, een smartlappenavond of wat dacht je van een combinatie van de solex met andere activiteiten? Elke activiteit past in een aantrekkelijk arrangement met bijvoorbeeld de Toffe Tafelgrill of een High Tea. Zo maak je er een gezellig dagje uit van.

Hét adres voor solexverhuur in Groningen is partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's