Solexverhuur Friesland

Solexverhuur Friesland

Ja, kom maar op met die solex. Geen probleem, we hebben er ruim 100 staan. Als trotse Solexkoning van Noord-Nederland heten we jullie hartelijk welkom bij het solexverhuur in Friesland. Stelletjes, vriendengroepen en families kloppen regelmatig aan voor een solexrit. Ook bedrijven en buurtverenigingen maken graag gebruik van de solex. 

Solexuitje Friesland

Het Franse bedrijf Vélosolex produceerde ruim veertig jaar een bijzondere bromfiets, maar in de jaren 60 beleefde de 'solex' het hoogtepunt. Vele decennia later beleef je het gevoel van toen bij Nostalgie op de Solex: de originele solex, lange leren jassen en bijbehorende caps. Superleuk. Met een tempo van zo'n 30 kilometer per uur toer je over de paden. 

Tip: backpack mee

Vecht onderling een duel uit om de snelste tijd of kies juist voor een pauze onderweg. Tip: op verzoek geven we je een backpack mee. Geniet van drinken, belegde broodjes en snoepgoed. Liever voor of na de solextocht wat eten? Onze lunch (ook in buffetvorm) is geliefd en met name het Broodje Postwagen is een klassieker. 

 Liever voor of na de solextocht wat eten? Onze lunch (ook in buffetvorm) is geliefd 

Solex combineren met andere activiteiten

Spelshows (Ik hou van Holland, Jongens tegen de meisjes en Ontmasker de Mol) zijn een behoorlijk leuke aanvulling op het solexverhuur in Friesland. Sowieso valt de solextocht uitstekend te combineren met andere activiteiten. Misschien is de Pubquiz een idee. Of meng je in de Maffia van het Noorden. Welke uitjes je ook kiest, het wordt een mooie dag. 

Samen eten (aanrader)

We noemden al even het middageten, maar laten we het diner 's avonds niet vergeten. Samen eten is altijd een aanrader. Vooral als je denkt aan een (indoor) barbecue. Een goed buffet is natuurlijk net zo welkom. Verder zijn de Toffe Tafelgrill en de Bulgaarse Smulsteen geduchte concurrenten van het eten à la carte

Solexverhuur in Friesland: het leukste groepsuitje van partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172