Solexverhuur Drenthe

Solexverhuur Drenthe

Voor iedereen die 'ja' zegt tegen een gezellig groepsuitje met sfeer en plezier: solexverhuur in Drenthe. De leukste optie voor vrienden, collega's en familieleden. En eh... met meer dan 100 solexen hebben we genoeg ruimte om met grote groepen een solextocht te maken. Tegelijkertijd zijn ook kleine groepen welkom. Tot duo's aan toe. 

Leuk solexuitje!

Verken de omgeving rond Drenthe eens op een originele manier. Met bijzondere kleding is Nostalgie op de Solex binnen handbereik. We bieden lange leren jassen en bijbehorende caps aan. Het geeft de solextocht een extra feestelijk tintje. Bovendien is het een schitterend gezicht, zo'n stoet van solexen in stijl. 

Een schitterend gezicht, zo'n stoet van solexen in stijl

Verschillende activiteiten combineren?

Het solexverhuur in Drenthe valt uitstekend te combineren met andere activiteiten. Voor elk gezelschap zijn er passende uitjes. Als vrijgezellenfeest is Alles mag vandaag hilarisch. Voor personeelsuitjes is bijvoorbeeld de combinatie met de Race to Escape (escape room) interessant en how about Sterrenslag of Levend Tafelvoetbal? Het kan allemaal. 

Etentje en overnachten...

Yes, wat leuk! Al die activiteiten maken er een mooie dag van. Alleen ontbreekt er nog iets: lekker eten. Dat maakt het natuurlijk wel af. Sowieso verleiden de Toffe Tafelgrill en de Bulgaarse Smulsteen je smaaksensoren, maar onze buffetten mogen er ook zijn. Of ga voor High Class bier, wijn en thee met heerlijke hapjes. Bekijk de menukaart

Legerwagons uit Rusland

Feestzaal. Tapinstallatie. Slaapplaatsen. Rol je bed in na het feest met de unieke groepsaccommodatie van De Postwagen. Hierbij staan tien Russische legerwagons opgesteld. Elke wagon heeft plaats voor zes personen. De wagons zijn intern verbonden met de feestzaal, dus je hoeft niet per se naar buiten. Een bijzondere afsluiter van het solexuitje. 

Legerwagons uit Rusland (...) Een bijzondere afsluiter van het solexuitje

 Hét adres voor solexverhuur in Drenthe, dat is partycentrum De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's