Solextour Friesland

Solextour Friesland

Verken de omgeving in stijl met een solextour door Friesland. Met een hele stoet op het platteland. Weilanden en pittoreske dorpjes wisselen elkaar af. Het grazende vee kijkt even op. Intussen dragen jullie lange leren jassen en stoere helmpjes, geheel passend bij het klassieke kostuum van vroeger. 

Solexrijden als groepsuitje

We spoelen even terug naar de jaren 60 van de vorige eeuw. Daarin domineert de solex het Friese straatbeeld. De populariteit houdt ongeveer nog twintig jaar aan. Daarna verdwijnt de bijzondere bromfiets langzaam naar de achtergrond. Tot vandaag, want het solexrijden is teruggekeerd als hilarisch groepsuitje: Nostalgie op de Solex!

 Het solexrijden is teruggekeerd als hilarisch groepsuitje: Nostalgie op de Solex

1 tot 101 solexen en meer

De knipoog naar het verleden bevalt groepen goed, al staan ze natuurlijk veel meer stil bij het heden: plezier beleven met een solextour door Friesland. Een wedstrijdje hier, een pauzemoment daar. Plezier overal. Een ritje met een solex is ontzettend geschikt als personeelsuitje, vrijgezellenfeestje of familieweekend

Zowel kleine als grote groepen zijn van harte welkom bij partycentrum De Postwagen, de Solexkoning van Noord-Nederland. Met 1 tot 101 solexen en meer zijn er altijd mogelijkheden. Ook qua tijdsduur zijn er verschillende opties: ongeveer 75 minuten of omstreeks 120 minuten. Beide solextochten worden veel geboekt. 

Trek gekregen?

Na zo'n solextour door Friesland heb je mogelijk wel zin in wat. Boffen jullie even: De Postwagen beschikt over een uitstekend gewaardeerd restaurant, met allerlei smaakvolle gerechten op de menukaart. De buffetten worden eveneens geroemd door gasten, om nog maar te zwijgen over de Toffe Tafelgrill en de High Beer

De buffetten worden eveneens geroemd door gasten

Een complete dag uit: feest!

Na het heerlijke eten is het langzamerhand wel tijd voor een (tropisch?) feestje. Geef het gezellige solexuitje een goed vervolg in de vorm van een avondvullend programma. Zing de sterren van de hemel bij de Smartlappenavond met karaoke of doe het volume omlaag bij de Silent Disco. Meld je op het campingfeest of zet je Tirolerhoedje op. Feest, feest, feest!

Een solextour door Friesland met een geslaagde afsluiter: daarvoor kom je naar partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172