Solexrit Drenthe

Solexrit Drenthe

Ooit was hij volop aanwezig in het straatbeeld. Een bijzondere bromfiets. Het Franse bedrijf Vélosolex produceerde decennialang de 'rijwielen-met-hulpmotor'. Door nieuwe ontwikkelingen verdween het prachtige plaatje van een Solextocht. De Postwagen eert het verleden met een originele ode: Solexrit Drenthe

Grappig, leuk en gezellig groepsuitje

Beleef het plezier van de solex opnieuw, met passende jassen en caps. Meng je in de stoet van tientallen solexen. Samen met collega's, vrienden of familieleden ga je op pad. Met dertig kilometer per uur scheur je door het Drentse landschap. Een complete solexrit. Het wordt een grappig, leuk en gezellig groepsuitje. Nostalgie op de Solex. Genieten!

Arrangement: solexrit + eten 

Schuif aan voor een lekkere lunch met de klassieker (Broodje Postwagen). Lekker eten voor of na de Solexrit Drenthe is een uitstekend idee. Gaan jullie liever voor het avondeten? Dan hebben we goed nieuws, want de barbecue staat al aan. Ook hebben we de beste buffetten beschikbaar. Tot slot wijzen we met plezier naar de Bulgaarse Smulsteen en het keuzemenu.

 Lekker eten voor of na de Solexrit Drenthe is een uitstekend idee

Solex rijden en andere activiteiten

Combineer het rijden op de solex met andere activiteiten. Enkele voorbeelden: 

Maak de dag helemaal compleet met een goedkope overnachting in een unieke groepsaccommodatie: een feestzaal met tien Russische legerwagons. Elke legerwagon telt zes slaapplaatsen. De feestzaal heeft een tapinstallatie en andere faciliteiten. 

Centraal in Noord-Nederland 

Partycentrum De Postwagen ligt centraal in Noord-Nederland. We zijn te vinden op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. De strategische ligging zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid vanuit elke provincie. De A7 (snelweg) speelt daarin een grote rol. Ook met het openbaar vervoer zijn we prima te bereiken. Er is een bushalte op loopafstand. 

Solexrit Drenthe: een grappig, leuk en gezellig groepsuitje.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172