Solex uitje Drenthe

Solex uitje Drenthe

Het is en blijft een schitterend gezicht: een optocht door de dorpjes met allemaal solexen. De deelnemers zijn gehuld in een lange leren jas. Dit beeld is voor iedereen weggelegd, want De Postwagen biedt het beste solex uitje in Drenthe. Voor kleine en grote groepen. Op jouw verzoek zetten we twee, vier of tientallen solexen klaar. Kom maar op. 

Groepsuitje in Drenthe

Voor een groepsuitje in Drenthe is een solextocht een perfecte invulling. Natuurlijk zijn er andere activiteiten, maar het solex uitje heeft meerdere voordelen. Je bent er even lekker uit met z'n allen, het is een laagdrempelige activiteit en het levert humorvolle situaties op. Met twee mooie routes wordt het groepsuitje een groot succes: ervaar Nostalgie op de Solex.  

Voor een groepsuitje in Drenthe is een solextocht een perfecte invulling

Gecombineerd solex uitje

Toch ook benieuwd naar de andere uitjes? Tip: je kunt prima een combinatie maken. Het wordt dan een dagprogramma met meerdere activiteiten. Met name bedrijven, buurtverenigingen en families kiezen hiervoor. Daarnaast ontvangen we veel onderwijsinstellingen, overheidsinstanties en zorginstellingen. Ze kiezen (bijvoorbeeld) voor:

Sfeervol restaurant (tip)

Van het solex uitje in Drenthe krijg je vast trek. Gelukkig zit er in ons partycentrum een sfeervol restaurant dat goed gewaardeerd wordt door onze gasten. Bij de menukaart houden we met iedereen rekening: vleeseters, vegetariërs en visliefhebbers. Voor mensen met coeliakie is er een glutenvrij menu. Grote groepen geven vaak de voorkeur aan een buffet of de barbecue

Bij de menukaart houden we met iedereen rekening

Een originele overnachting 

Mogelijk komen er mensen van ver of is het sowieso wel prettig om te overnachten. Dan biedt de unieke groepsaccommodatie uitkomst. We hebben het over een originele overnachting in legerwagons uit Rusland.   

Het beste solex uitje in Drenthe regel je bij de Solexkoning van Noord-Nederland: De Postwagen

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172