Solex rijden Groningen

Solex rijden Groningen

Met familie, vrienden of collega's solex rijden in Groningen is altijd een goed idee. Omdat het leuk en gezellig is, omdat het nostalgie ademt. In de jaren zestig van de vorige eeuw bepaalde de solex het straatbeeld in Nederland. Decennia later is het ons partycentrum gelukt om tientallen solexen te bemachtigen en voor vermaak te verhuren. 

Groningen ontdekken per solex

De Postwagen geeft je de gelegenheid om de provincie te ontdekken per solex. Hierbij zijn twee verschillende routes mogelijk (andere routes in goed overleg). De Westerkwartierroute duurt ongeveer 75 minuten en Leekstermeerroute neemt plusminus 120 minuten in beslag. 

Wedstrijdje?

De solextocht leidt je langs mooie plaatjes en gebieden. Het gaat gebeuren: een groepsuitje met gegarandeerd humor en gezelligheid. Lekker scheuren op de solex. Maak er een wedstrijdje van of doe het juist lekker rustig aan. De huurtijden zijn niet per se in beton gegoten, dus je kunt gerust even pauzeren onderweg. 

De solextocht leidt je langs mooie plaatjes en gebieden

Andere activiteiten, eten en overnachten 

Solex rijden in Groningen is op zich al een belevenis, maar het is natuurlijk aantrekkelijk om nog meer activiteiten te doen. De Postwagen heeft verschrikkelijk veel uitjes, van spelshows (Ik hou van Holland, Ontmasker de Mol? en Jongens tegen de meisjes) tot Schapendrijven. Dus, Alles mag vandaag. Misschien een Escape Room? Of meng je in de Maffia van het Noorden!

Bulgarije en Rusland

Voor en na de activiteit lekker eten? 's Middags staat er een heerlijke lunch klaar, 's avonds kan de barbecue aan. Of probeer een bijzondere specialiteit uit Bulgarije, de Smulsteen. We hebben de beste buffetten, al is à la carte ook aantrekkelijk. Later op de avond bouwen jullie optioneel een feestje in de groepsaccommodatie, met legerwagons uit Rusland voor de overnachting.

Probeer een bijzondere specialiteit uit Bulgarije, de Smulsteen

Solex op locatie?

In principe is De Postwagen het algemene vertrekpunt voor alle uitjes, maar we zijn flexibel zat. We verhuren een groot aantal solexen op locatie. Geschikt voor een zelf samengestelde solexrit of bijvoorbeeld een evenement (opening bedrijf of iets dergelijks). De huurprijs van de solex zal vanzelfsprekend hoger uitvallen, onder andere door transportkosten.

Solex rijden in Groningen: ga naar De Postwagen, de Solexkoning van Noord-Nederland.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172