Solex Huren vrijgezellenfeest

Topper om deze redenen: toffe route • lekker scheuren • laagdrempelig vrijgezellenfeest

Gezellig met je vrienden een dagje weg om het vrijgezellenfeest te vieren. Je zit goed bij De Postwagen. Lekker in een nostalgische outfit door de omgeving scheuren.

Traditioneel is 'Nostalgie op de Solex' een erg gewild vrijgezellenfeest bij De Postwagen, elk jaar opnieuw. Dat is niet zo verrassend: de tochten staan voor vriendschap en gezelligheid. Perfect dus voor een vrijgezellenfeest. Je hoeft hierbij geen helm op, de Solex mag maximaal 30 kilometer per uur. 

De solex is afwezig tot (naar verwachting) medio 2023, maar we hebben heel populaire alternatieven:

Klik op één van de voertuigen voor meer informatie.

Vrijgezellentocht Leekstermeerroute (120 minuten)

De Leekstermeerroute leidt jullie langs vredige dorpjes, het platteland en het Leekstermeer. De vrijgezellentocht duurt rond de 120 minuten. Het levert een mooie rondrit op, waarbij de vrijgezel natuurlijk voorop mag. Hoewel het vast niet lang zal duren voordat hij of zij ingehaald wordt. De nostalgische kleding (optie) maakt het extra feestelijk.

Vrijgezellentocht Westerkwartierroute (75 minuten)

Deze route is net zo geschikt voor een vrijgezellenfeest, de route is enkel wat korter. Toch is de Westerkwartierroute populair als vrijgezellentocht. Dat kan ook bijna niet anders. De wisselende landschappen creëren een sfeervolle setting voor jullie stoet van solexen. Gas open, scheuren maar! 

Eten en drinken als aangename afsluiting van de solextocht

Het vrijgezellenfeest is nog niet afgelopen. De menukaart lonkt en je kunt aanschuiven voor de barbecue/Het Farmhouse 3 gangen buffet. Of probeer één van de andere aanbevolen buffetten. Restaurant De Postwagen kijkt er naar uit om jullie smaaksensoren te verwennen. Dat maakt het vrijgezellenfeest helemaal compleet. Eet smakelijk. 

  

Overzicht vrijgezellenuitje

30,- p.p. (+-120 minuten) 
23,- p.p. (+-75 minuten)

Tijdsduur
naar keuze 

     Tip: combineer met een maaltijd 
     Dit vrijgezellenuitje is erg gewild
     Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 

Bijzonderheden
rijbewijs of bromfietscertificaat nodig
geen hoge hakken of slippers

Mogelijke combinaties

> Lange leren jas met pothelm
3,75 p.p.

> Tussenstop met demonstratie schapendrijven 
215,- per groep 

> Het Farmhouse 3 gangen buffet 
24,50 p.p. vanaf 8 tot 25 personen

> Informatie over solex op locatie

     Bekijk Vrijgezellenuitjes en Eten voor alle combinaties

Solex Huren vrijgezellenfeest


Twee toffe routes

Lekker scheuren

Leuk idee: picknickpauze


Delen:
solex tocht

Contact opnemen over Solex Huren

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Recensies
Jolanda

Het was een stralende dag dus perfect voor de solextoer, ook heerlijk geborreld met lekkere broodjes en de escape room was ook erg lachen

Review afkomstig van: Facebook

Rianne

Met onze personeelsvereniging een fantastisch uitje gehad! Gestart met een helikopterdropping en de weg terug rijden op eerst solexen en daarna vetbikes en funriders. Afgesloten met een barbecue. Alles tot in de puntjes geregeld! Prachtige uurtjes boven en door het Westerkwartier!

Ina Wiltjer

Met de personeelsvereniging een solextocht gedaan en daarna stond de barbecue klaar. We hadden een gezellige midag op een prima locatie met heerlijk eten. Chapeau.

Panjer

Solex rit, escape room en tafelgrill was super voor elkaar, echt een aanrader!

Maya den Haan

Wij hadden de solextour van 75 min gedaan. Was super leuk , leuke route ook! Personeel was ook erg vriendelijk! Vooral de grote meneer die ons ( 11 vrouwen) de solex uit moest leggen, had erg veel geduld!???? Zeker voor herhaling vatbaar!

Praktijk voor Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk

We hebben ons personeelsuitje bij De Postwagen gehad. Eerst op de Solex en daarna in de escaperoom. Alles was prima geregeld en ondanks dat het er druk was, hebben we heerlijk rustig met eigen groep kunnen eten. En het eten was top!

Review afkomstig van: Facebook

Solex-tour

Wat hebben we het leuk gehad! Daarnaast ooknnoh eens stralend weer. Zelf kom ik niet mee doen maar het was geen probleem om halverwege de route met wat versnapering te staan.

Farm Residence

Superleuk uitje met elkaar gehad. ( solex en funriden) het buffet was goed verzorgd. Helemaal tevreden!

Fam.van der Spoel.

Prachtige dag gehad bij jullie,heerlijk bij kunnen praten. De Solex tour gedaan en na het borrelen de escaperoom! Als afsluiting heerlijk gegeten,bediening was erg vriendelijk. Zeker een aanrader om eens te doen met familie of vrienden.

Ada

Zondag 9 april 2017 had ik een broer zus dag. Om circa 11.30 uur zaten we, mijn 2 broers en ik, aan een heerlijke kop koffie en de zelfgemaakte appeltaart. Echt een aanrader. Om 12.30 uur genoten we van de lunch. We troffen het enorm met het weer....we konden genieten van alles op het terras in de zon. Om half 2 was het dan zo ver: de verrassing voor m'n broers: de buurt verkennen op de Solex. Lange leren jassen aan, helm op en rijden maar. Wat een succes is dit geworden. Prachtig weer, prachtige omgeving wat wil je nog meer. We waren om half 4 weer terug. Biertje en toen naar huis. Nu nagenieten van de foto's en de filmpjes. We zijn uiterst correct en vriendelijk bediend en geholpen door het personeel van de Postwagen.

aspled3i7xbf

[url=http://albendazoleonline.click/]albendazole[/url] [url=http://cafergot.gdn/]cafergot medication[/url] [url=http://genericlexapro.us/]lexapro mg[/url]

PV Yello Blue. BAM

Met de PV een solextocht gemaakt door het mooie landschap rondom Tolbert en Leek. Daarna heerlijk gegeten van de barbecue met streekproducten. Echt goed en lekker

L.Bekkering-UIl

We hebben een geweldige middag gehad met de solex en hebben en daarna heerlijk gedineerd Voor herhaling vatbaar

Robert Friso-Wagenaar

zaterdag 6 juni erg leuke middag gehad met de huifkar door de omgeving en solex rijden, gezellig op het terras gezeten en fantastisch personeel iedereen erg aardig en correct. Bedankt voor de gezellige middag

Janny de Vries

Op de solex door het Westerkwartier was erg leuk ,op 30 Oktober gereden, een hele belevenis.

Maaike

Gezellige middag gehad op de Solex. Daarna heerlijk gegeten! Topdagje.

Toneelver. TOGO

Wij zijn met de solex op pad geweest , geweldig leuk .Wel 2x een lekke band maar dit werd snel opgelost top ! daarna de stamppot buffet HEERLIJK .Wij komen zeker nog een keer terug.

Marten

Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad met een solex tocht en BBQ, alles was to geregeld!

Fam Douma

Afgelopen zaterdag hebben we het westerkwartier verkend op de solex. Een fantastische ervaring!!Daarna heerlijk kunnen genieten van het Captains buffet.

Kaslander

We hebben met de buurt vereniging "de Klaaihouk" solex gereden, was zeer gezellig! zeker voor herhaling vatbaar!.

Fam. Postma

Wij hebben onze familiedag deels op de Solex doorgebracht. De Postwagen willen wij een groot compliment geven voor hun flexibiliteit en gastvrijheid. Een echte aanrader!!

Pieter

Zeer goede personeelsfeest gehad. Solextocht met schapendrijven was fantastisch. En bbq was ook prima.

Kegelclub de Swientjes

Op 31 mei j.l. hadden wij de afsluiting van het winter seizoen van onze kegel club(Swientjes) en hebben allemaal genoten van de prachtige route solex/electr.fiets rijden(Leekstermeer) en het aansluitend buffet was heerlijk, petje af voor de organisatie en bediening, iedereen was even vriendelijk en behulpzaam. Graag tot ziens. Marga Johannes

Vriendengroep

Wij hebben op zondagmiddag een uitje gehad met onze vrienden bij De Postwagen. Eerst een solextocht. Die was super! We hadden ook heerlijk weer, maar de route was ook erg mooi! Daarna plaatgrillen. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!

Cofely Noord

Gisteren hebben wij een erg leuk personeelsuitje gehad bij De Postwagen. Het solexrijden is erg leuk; de Westerkwartierroute heel mooi en de solex outfit 'hilarisch'. Iedereen was ook erg tevreden over het eten. Vriendelijke mensen. Het was een geslaagde middag/avond.

Marian

Zaterdag 10 mei reünie gevierd. Eerst met z'n allen op de Solex, lange jassen aan en een cap op, dus de regen deerde ons niet. We waren iets later terug dan gepland, maar dit was geen enkel probleem. Hierna gebarbecued en als afsluiting een ijsbuffet. Het was allemaal prima geregeld, erg lekker en erg gezellig. Een pluim voor de bediening.

UMCG

Goed verzorgde lunch/locatie en een mooie tocht op de solex! zeker de moeite waard om terug te komen.

Thuiszorg Het Friese Land

Wij de dames van de thuiszorg zijn bij jullie geweest en hebben eerst een solextocht van een uur gedaan en daarna stamppot buffet bij jullie gehad. mooie locatie en lekker eten.

Schlaffe Tüten

We hebben geweldig genoten van de prachtige solextour. Goede solexen, mooie route. De bewegwijzering vanaf straat naar zaal kan beter

Diana Wubbolt

Zaterdag 14 spetember hebben wij een leuk personeelsfeestje gehad. In eerste instantie ging het met het solexen mis met de route. We zouden de lange route doen maar kregen de korte mee. Maar uiteindelijk werd dit netjes opgelost en mochten we nog een tweede korte ronde rijden. Verder was alles prima geregeld en hebben we heerlijk gegeten als afsluiter van de dag.

Kuperus

Wij hebben een prachtige dag gehad vrijdag 6 september met 23 collega's . Solex gehuurd en het ik hou van Holland spel gedaan. Was één groot feest. Koud -warm buffet was heerlijk. Bedankt voor deze fijne dag.

Sander Riepma

zaterdag 31 augustus hebben we met een vrijgezellenfeest genoten van een solex-tocht van 2,5 uur. We zijn van terras naar terras gereden en hebben ervan genoten. Wel enige probleempjes gehad met de solex, wat goed is opgelost door de postwagen!

Bas

Op zaterdag 24 augustus gingen we een Solexen en plaatgrillen. Het was beide super geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

Botenga vandaag telecom

Wij zijn met 10 mensen wezen solex rijden en daarna eten met een tafel gril werkelijk alles perfect geregeld door de postwagen.

Jeannette

Wij hebben afgelopen zondag een solextocht gedaan. Weer terug bij de Postwagen, met z'n alleen aan het steengrillen geweest. Alles was prima voor elkaar, een geslaagd teamuitje!. Nog even een extra compliment voor de dames die onze tafel en stoelen naar buiten hebben verplaatst, wij wilden namelijk graag in het zonnetje eten en het was binnen allemaal al klaar gezet. Helemaal tevreden dus!

Gomarus College Pro

We hebben een heerlijke middag gehad met de solexen! echt genieten van de omgeving! Het was ook lekker warm met de prachtige jassen aan, maar gelukkig konden we afkoelen met een koud drankje. Daarna gezellig binnen gegeten: smulsteen is heerlijk!

BJ1975

Een heerlijke dag gehad op de solex met prachtig weer. Na lekke band binnen 10 minuten vervangende solex gebracht. "s avonds genoten van een uitgebreid tapas buffet. Lekker eten en zeer vriendelijke bediening. Aanrader.

Robert

Met z'n 10-en wezen solex rijden, Wat een pret. Ontvangst in een ontspannen sfeer. Er was een prachtige route (de lange) uit gezet, met halverwege de mogelijkheid even een "bakkie" te doen.

HG

We hebben zaterdag 29-06-13 een erg gezellig teamuitje gehad op de solex. mooie omgeving en erg leuke route gereden.

Erik Smidt namaens HBC\'68

Een solextour een bbq en een quiz gevolgd. Onze clunb liet alleen positieve geluiden horen. Ik zou het velen aanraden een hartstikke leuke dag

Huizinga, K.

Op 14 juni met 4 vrienden uit mijn schooltijd met de solexen op stap geweest. Onvergetelijk, heel erg leuk, mooie route. Voor herhaling vatbaar!

Maja

26-06-2013 Wij hebben vorige week woensdagavond met de solex gereden in de omgeving, het was top en hebben met z'n negenen erg veel lol gehad.

L. Mulder

Wij hebben ons teamuitje afgesloten met o.a. een Solexrit. Dit vonden wij heel bijzonder. Fantastisch om met een oud vervoersmiddel in de omgeving te "snorren". Daarbij hadden we gelukkig lekker warm en zonnig weer. Na de Sloxrit hebben we heerlijk kunnen plaatgrillen in een eigen zaal en een superbediening. Bij de gastvrouw konden we alle vragen kwijt en zij zorgde direct voor oplossingen. Heel erg bedankt voor de goede zorgen.

Brigitte

We hebben een erg leuke middag gehad op de solex, mooie omgeving en erg genoten allemaal.

Hilda

Zaterdag 8 juni hadden wij een familiedag voor een familie van 8 tot 83 jaar. We hebben gekozen voor 3 verschillende activiteiten, nl. solex, funriders en pubquiz en een lunch. De lunch smaakte prima en er was ruim voldoende. De activiteiten waren gezellig en bij de solex kreeg je vlot een nieuwe in geval van pech. De pubquiz was gezellig, maar toch enkele kritische kanttekeningen: De zaal waar de pubquiz plaats vond was erg groot voor een groep van 11 personen. Bovendien was er geen rekening gehouden met de jongere kinderen, terwijl dit wel bekend was. Ook was het storend dat de pubquiz nog bezig was en op dat moment werd er voor een ander groep al de spullen klaargezet. Hierdoor was de quizmaster niet meer goed te verstaan. Al met al echter een heel geslaagde dag.

flapper

de ontvangst was prima en de solex was ook ingoede staat,maar was wel smerig

Pytsje

Met collega's een solex rit gemaakt met vooraf koffie en gebak, helaas net van te voren 1 ziekmelding, maar hier werd niet moeilijk over gedaan, bedankt hiervoor. De tocht was gevarieerd en verrassend, zeker voor herhaling vatbaar. Voor een extra bakje koffie na de tocht was er niet echt een plekje meer, mede doordat er nog meerdere groepen aanwezig waren, Misschien hiervoor een extra hoekje creëren of tips geven waar je in de omgeving nog even gezellig samen kunt zitten. Bedankt voor de gemoedelijke sfeer en tot een volgende keer, Groetnis

Afd. bedrijven Rabobank

Het was een uiterst geslaagde middag/avond. Eerst de solextocht met een paar pechgevalletjes maar die werden goed opgelost. Daarna een buffet waar we ruim voldoende kregen geserveerd.

Koor Kloosterburen

Heel goed bevallen we hebben genoten van de solextocht.Alleen voor de personen die achter bleven hadden we de ik hou van holland Quiz. Maar daar was ons niet duidelijk dat dat een bedrag was daar we er maar met 5 personen aan hebben deel genomen.

Tineke

We zijn voor de 2e keer bij de postwagen geweest voor een personeelsuitje! Dit keer zijn we weg geweest op de funriders en solexen! Daarna nog een crazy bingo gedaan, en daarna heerlijk gegeten (steengrillen). Het was weer top! We hebben erg genoten! Tip : De voorbereiding op de crazy bingo kon beter! Alles moest nog klaar gezet worden, en we konden met pijn en moeite een kop koffie + iets lekkers erbij krijgen. Dit vonden we erg jammer! Verder was het erg leuk! Zeker weer voor herhaling vatbaar! Mvg

meindert

wij hebben het prima naar ons zin gehad met ons personeelsuitje. de solex tocht was erg leuk en een prima route. eten was prima voor elkaar, vooral de vriendelijkheid en flexibiliteit van het personeel was prima

K.Ridderbos

Een vrijgezellenfeest geregeld voor aanstaande zwager. Solextocht met aansluitend plaatgrillen. Helemaal top. Leuke solextocht gehad al hadden we halverwege wel 2 solexen met pech, toch doorzetten. Plaatgrillen was ook heerlijk, aanvoer bier had sneller gemogen. Hahaha. Superavond gehad, aanrader als vrijgezellenfeest idee.

Paul Cordemeyer

Het was een fantastisch uitje met ons managementteam. We hebben genoten. Ik heb een aantal friezen kennis laten maken met het prachtige Groningen via de solextocht. Het zomerstampotbuffet is een aanrader !!

Erwin

Prima voor een vrijgezellenfeestje! Wel fris op de solex. Huur zo'n lange jas en pet!

biljartdames Pommersjans Schiermonnikooog

wij zijn op een regenachtige zaterdagochtend op de solex op pad geweest. Heel veel lol gehad. en het pechgeval onderweg werd zeer snel opgelost. We mochten zelfs onze eigen picknick houden in de zaal bij de kachel, omdat we zo koud en nat waren geworden. Wij zijn dus zeer tevreden.

motorplougN33

27-10-'12 Solex tocht, was lachen! 80feest was super.

Annerie

De solextocht was geweldig. Dank voor de heldere routebeschrijving door het groningse landschap. Iets meer info over wat we onderweg kunnen zien zou leuk geweest zijn, maar zo was het ook al genieten. We zagen er niet uit in onze "leren"solexjassen!

heleen

ik mocht mijn 50 ste verjaardag vieren met mijn vriendinnen. We hebben heerlijk geluncht en daarna een leuke toertocht gemaakt op de solex. Echt heel leuk om te doen. Geweldig om zo samen met vriendinnen te beleven. Alles was goed en verzorgd!

personeelsvereniging Van Wijnen Gorredijk

Op vrijdag 14 september een geslaagde personeelsavond gehad waarbij een gedeelte een solextour heeft gemaakt en een gedeelte het world of records spel heeft gespeeld. De BBQ was goed geregeld en het ijsbuffet was lekker. Bedankt voor de gezellige avond.

JS

Geweldig vrijgezellenfeest gehad mede dankzij de 2,5 uur lange solextocht. Prachtige omgeving en zeker de moeite waard!!

Martiniziekenhuis

Afgelopen vrijdag hebben wij, de Hartfunktieafdeling van het Martiniziekenhuis, bij u solex gereden. Wij zijn hier allemaal heel tevreden over en vonden het erg leuk.

De Haan, UWV

Voor zover ik na kan gaan zijn wij allemaal tevreden over de solexrit. Helaas was er één met pech, maar weten dat dit met een groep van 31 man/vrouw niet altijd in te dekken valt. Gelukkig hadden we er mooi weer bij en bleef het droog. De BBQ was goed verzorgd. Een collega van mij was enkele jaren geleden bij de Postwagen geweest en vond de BBQ toen minder. Dus compliment aan de leverancier. Enige minpunt was de bereikbaarheid naar de Postwagen zelf. Zelf zou ik een bord hebben geplaatst bij de afslag naar de Postwagen. Plek waar jullie een nieuwe Postwagen opbouwen.. Succes met aanbouw van een nieuwe Postwagen. Wellicht dat we een volgende keer terugkomen. Bedankt voor de goede zorgen! Enne compliment aan de bediening. Waren heel attent!

Familie de Jong

Solex racen en aansluitend een overheerlijk stampotbuffet. Prachtig weer en erg leuke bediening.

Richard

Afgelopen donderdag 20 september met collega's en aanhang eerst anderhalf uur op een solex gereden en aansluitend indoor BBQ. Alles was mogelijk, niets was teveel. Enkele dagen van te voren exacte aantal doorgegeven en zelfs op de dag zelf nog een extra doorgegeven. Het was allemaal geen probleem. Na afloop nog een grote schaal ijs besteld en ook dat werd keurig geserveerd. Wij hebben ons prima vermaakt en is zeker voor herhaling vatbaar.

Ger Procee Noorderpoort FAB

Zeer geslaagd evenement, waarbij collega`s de keuze hadden uit het "scheuren" op een solex of "het uit je dak gaan" met de spelshow Ik Hou Van Holland. Na afloop een driegangen buffet, wat zeer goed verzorgd was. Complimenten aan de organisatie en de informele bediening.

Buitenplaats de Alde Feanen

De solextour was goed verzorgd!

Rabobank NWG

Wij hebben een leuke middag gehad , bediening en eten was prima. Tip: Bij uitleg solex vermelden dat er een choke op zit die je kan gebruiken.

Ellie/Hillie Poli gyn MCL

Solextoertocht gedaan met 20 collega's, deze was geweldig, leuke omgeving. Lachen gieren brullen met de outfit, onderweg veel bekijks. Voor enkelen was de stampotbuffet een tegen valler. Verder een knusse sfeer en voor herhaling, ja zeker!

Dubbele collega\\\'s

We hebben een ontzettend leuke middag gehad op de solex! Een prachtige route, gelukkig mooi weer en ruim de tijd gekregen om de lange route volledig te rijden. Dit gaan we zeker nog eens doen!

vriendenkoppel

Wij hebben genoten van een onwijs gave Solex tour van 3,5 uur. Alles is heel gebleven en niemand met pech gewoon super. Is voor herhaling vatbaar

Ed Brouwer Smurfit Kappa TWINCORR

De Solexrit werd door alle gasten zeer leuk ervaren (allemaal managers van grote bedrijven) zij het dat een enkeling klaagde dat zij bij pech nogal lang moesten wachten op hulp (maar ja er waren een paar pechgevallen en de auto kon natuurlijk niet overal tegelijk zijn) Maar het overgrote deel was positief en ik alsmede de directie van mijn bedrijf ook. Dus prima zo!!

Basten de Jonge

Genoten van de solex tour van 1,5 uur, was echt super om met vrienden even uit te waaien na gezellig avond stappen.

Leonie

Hartstikke leuke solextour gedaan! Een van de solexen was een beetje langszaam, maar nadat we hadden gebeld, kwamen ze gelijk een nieuwe brengen. Ik zou trouwens de 2,5 uur tour aanraden, 1,5 uur is veel te kort voor zo'n leuke ervaring!

Claudia Fennema

18-08-2012; mijn vrijgezellenfeest! We hebben een hele leuke en gezellige middag gehad op de solex. Keurig verzorgd (tussendoor nog 1 keer pech met de solex, werd zo een nieuwe gebracht) en prima geregeld! Ook een hele mooie omgeving om 1,5 uur rond te touren. Top!

Lidy van Huis- Luinstra

15 juli 2012 een solextour en een high tea gehad. We zijn dik tevreden. De uitleg was prima. Ook een proefrondje rijden is een goed idee, dan weet je hoe het solexrijden voelt. Ik stuur hierbij een foto met we tranfer. De gezichten zeggen alles! Ik heb een fantastische middag gehad met de kinderen. En zij vonden het een hilarisch verrassing van mij.

Vrijgezellendag!!

Super goed georganiseerd. De lunch was heerlijk, solex rijden top. Mooie route en bij pech snelle service. daar kan ANWB nog van leren!!!! Personeel was top!!

Ondernemersvereniging Odoorn.Nathalie Koopans

Wij zijn heel tevreden. Alles perfect op tijd. Wij hadden een solex tocht op locatie. Erg aardige mensen die erbij waren. Bedankt.Het was eer geslaagd

Privateer yachts

Solextocht was zeer geslaagd,leuke en duidelijke uitleg.De bbq was goed met een uitstekende en leuke bediening.Alles bij elkaar TOP.

Bert Veldhuis

Het Fivelcollege heeft een geweldige dag gehad op de solex en het eten was prima. De service en behulpzaamheid waren prima. De groeten, Bert Veldhuis

Anneke Baas

Samen met mijn collega's veel lol gehad op de solex!! Helemaal top!

Esther

Afgelopen zaterdag leuk tochtje gedaan met de Solex. Na vervanging van een minder goed werkende Solex ging het als een speer. We vonden het allemaal helemaal leuk!

Corrina Streppel

We hebben het 40 jarig jubileum van een collega gevierd met een solextocht en Ik Hou van Holland. De bbq 's avonds was heel gezellig en het weer was prima! Alles was zeer goed verzorgd en de bediening heel vriendelijk, we komen zeker nog eens terug.

Wiebo

namens alle collega's van ASR Verzekeringen Verkoop Noord-Oost: Geweldige dag gehad vrijdag 06 juli. Ondanks de brandschade een groot compliment voor de bediening, de BBQ en de rit op de solexen!!

ON H4

Heerlijke ochtend gereden met volleybalteam door de omgeving, support was prima bij uitvallen van een solex, binnen enkele minuten stond er een nieuwe stalen ros gereed. We hebben volop genoten.

Kees Vlieland

Het verblijf in de Russische wagons was in een woord geweldig , we waren met een gezelschap van 42 personen . De leeftijd varieerde van 17 t/m 56 jaar. Ook met de hele bende een solextocht gedaan ( ideaal) Muziekje draaien was ook geen probleem want je hebt geen buren. Perfecte bar aanwezig. En de brandhaard buiten is ook goed Gebruikt.

Parkwijkschool

Wij hebben een teamdag gehad met solexrijden, workshop schapendrijven en glas in lood. Super goed geregeld allemaal! Het eten was heerlijk en het ijsbuffet verrukkelijk!

Piet Drent

Goed verzorgde Solextour rond de Blauwe stad in Winschoten. Gerrit heeft goed op ons gepast, ook als 1 van de solexen niet helemaal meer optimaal presteerden.

Miss14 Wendy Eggens

Afgelopen zaterdag 30 juni hebben wij een solex tour gemaakt met 7 personen iedereen was erg enthousiast en de route was erg leuk. Daarna plaatgrillen het eten was super geregeld allemaal en erg lekker, een aanrader om eens met een uitje dit te gaan doen,

Brands Bouw en Onderhoud

Ondanks het sledhte weer, was de solextocht een enorm succes. De barbecue was heerlijk en binnen no time waren de schalen leeg, maar werden snel weer bijgevuld. Leuke en gezellige locatie

fam. Reitsema

Wij hebben met neven en nichten de solextour gedaan, heel erg leuk, het eten daarna was prima,een barbeque. We hebben allemaal erg genten, veel lol gehad, iedereen was erg enthousiast

Leonie van Vliet

Solextour gedaan Helemaal goed en een echte aanrader. Als afsluiting een heerlijke lunch gehad. Kortom prima verzorgd

M Schilstra

We zijn met ons team op de solex geweest (gelukkig werkte het weer ook goed mee) en 's middags het spel "ik hou van holland" gedaan. We hebben erg veel lol gehad en ons hele team was erg enthousiast.

Sylvia Schuiling

Op 9 juni jl. hebben wij met een 10-tal dames de solextocht gereden. Het weer wat echt verschrikkelijk, maar we hebben het zo naar onze zin gehad. Nog steeds verbaasd dat er geen solex is blijven staan met pech.. Leuke route gereden Echt nogmaals de moeite waard

J. de Vries

wij zijn met het team gaan solex rijden en daarna plaatgrillen. iedereen vond het erg leuk en een leuke locatie om te eten. gehoord dat menigeen dit nog eens gaat doen met vrienden en/of familie.

A. Tuin

Met groep buren van 11 personen solextocht gehad. Was erg geslaagd!! Hele leuke ervaring en had je pech dan kwamen ze snel langs met nieuwe solex. Enige minpunt: verlichting in de zaal was erg matig. Wij vonden het te donker.

Fam. Jansen

10 juni hebben wij solex gereden, prima voor elkaar, een leuke tocht in een mooie omgeving. Als we weer eens wat willen zullen wij aan jullie denken.

D.van Wijk

Op 9 juni 2012 hebben wij een afdelingsuitje gehad. Eerst een solextocht. Was erg leuk en voor herhaling vatbaar. Alleen de ene solex loopt als een slak en een ander als een racemotor. Daarna een heerlijke goedverzorgede BBQ. Heel goed verzorgd allemaal!!!

PV DE-CAD

In een relaxte omgeving werden we op 8 juni jl ontvangen. Met 8 personen hebben we een fantastische solextour gemaakt in een prachtige omgeving. Nadien hebben we heerlijk gegegeten. Een ieder was zeer content deze dag.

Postma

afgelopen zaterdag 2 juni hier gestart met ons vrijgezellenfeest op de solexen leuke tocht daarna lekker gegeten en een goed tempo in de drankjes (heerlijk) bediening en eten goed voor elkaar. groetjes en wellicht tot een volgende keer.

pv ruitenberg

2 juni hebben we solex gereden met 69 mmensen.het was een mooie ervaring.goede zorg en had je pech waren ze zo bij je.

F.W.A(Frits)Mulder

We waren onverwachts met 25 man/vrouw en hebben genoten. De solex tocht was een groot succes, mede het mooie weer! De gps tocht was gesabboteert door m,n collega,s ,maar veel gelachen! Het eten en drinken was uitstekend!!! Namens mijn collega,s van F.P.C.van Mesdag.Bedankt!!!

Alƒa Accountants en Adviseurs

Hierbij willen ik nog even laten weten dat wij een perfect personeelsuitje hebben gehad afgelopen vrijdag. De solexrit was erg leuk, de bbq geweldig goed en de pubquiz ontzettend gezellig. Kortom bedankt voor de perfecte organisatie!

fam. Slagter

we hebben een erg leuke dag gehad. lekker eten, goede solexen. prachtig weer!

RUG

We hebben met onze groep erg genoten van het door ons gekozen programma. De solex tocht was mede door her mooie weer een groot succes. Het middag programma met aansluitend de barbecue was ook uitstekend. nogmaals dank en misschien tot ziens

PV de Raat Kijlstra personen vervoer

Op 21 april 2012 hebben wij met onze personeel vereniging een super leuke middag en avond gehad. Wij zijn gestart met een Solex rit en daar aansluitend een BBQ. De bediening tijdens de BBQ was uitstekend. De leden vonden van het begin tot het einde goed geregeld en een dikke pluim voor Peter van de Wal !!!!!

W.B. de Jong (cbs De Lichtbron)

We hebben op 20 april een personeelsfeest in de Postwagen gehad. De solextocht was geweldig en ook het koud/warm buffet was heerlijk. Van de ruim 50 aanwezige personeelsleden heb ik geen onvertogen woord gehoord. de bediening was prima en erg assertief. De zaal werd als zeer sfeervol ervaren. Kortom: een aanrader!

Talma Hus Veenwouden

Wij hebben bij de Postwagen ons teamuitje gehad, met een prachtige solexrace door dorp en leuke fietspaden, jammer van de stevige buien die we onderweg hebben gehad, en als afsluiter hebben we heerlijk geplaatgegrild, de locatie viel ons een beetje tegen, niet erg sfeervol. Verder dikke prima!

Robin Kroes (vv PGS/VOGEL Den Haag)

Solextocht was prima geregeld, en eg gezellig ook na afloop.Sommige solexen deden wel wat vreemd, maar voor de rest reden ze prima. 23 april was het alleen een niet al te mooie dag, wat weer zonde was voor de mooie omgeving van onze tocht!

Maaike van der Veer

We zijn hartelijk ontvangen en hebben een super Solex tocht gehad. Mooie route, veel lol en een hele ervaring rijker. Bedankt voor de goede zorgen en hopelijk hebben jullie de zaak snel weer overeind.

W. de Boer

Solextocht was op zich prima geregeld, alleen jammer dat we niet konden pinnen. Maar ik hoorde dat dat kwam doordat het pin-apparaat in de brand was vernield... Sommige solexen deden wel wat vreemd, maar voor de rest reden ze prima.

Bianca Dik

Wij zijn vorige week zondag met collega's, de hele dag bij jullie geweest, we begonnen met een High tea, was echt super verzorgd. daarna de solextocht, vreselijk gelachen daarna het spel minute to win it. En tot slot plaatgrillen. De heledag hebben we ons zeker geamuseerd. alles goed verzorgd en zeer gast vrij! echt een aanrader!

Politie Noord-Drenthe

Prima verzorgde dag gehad, het mooie weer speelde bij het solexen ook een belangrijke rol. Aan het eind van de dag afgesloten met een heerlijk stamppot- en ijsbuffet. Dank voor jullie gastvrijheid.

Thijs de Jonge

Afgelopen weekend een familiedag georganiseerd en daarbij heerlijk de lange solextocht gereden door de provincie! Het verliep allemaal goed. Solexjes waren in goede staat! Daarna een heerlijk stampotbuffet gehad met yoghurt na! Al met al een goed verzorgde dag gehad.

Marga Mol Bureau Jeugdzorg

Wijj, team van bureau jeugdzorg, hadden een reservering staan voor het spel "wie is de Mol" Eenmaal aangekomen bij de Postwagen bleek er ergens een communicatie fout gemaakt te zijn en kon het spel niet gespeeld worden. Dit probleem werd echter geweldig opgelost en we hebben heerlijk op solex rond gecrost, geweldig. Voldaan weer terug bij de Postkoets hebben we heerlijke stampot gegeten.

Elkien, woningstichting

We hebben een ontzettend leuke middag gehad op de solex. Het was een leuke route. Het plaatgrillen was heel erg lekker en leuk om te doen. Voor herhaling vatbaar!

Zwanette Lukkien

Met een groep van 50 personen hebben we een solextocht gemaakt en aansluitend genoten van het hollandse buffet. De bediening was zeer gastvrij en flexibel, waardoor er gelegenheid was om eigen activiteiten in te passen. Kortom, een geslaagde middag!

Fam. van Dijk

Wij hebben solex gereden. Het was super leuk en een geweldige ervaring! Moet je zeker eens doen met een familiedag of zo.

Patrick schouten

Met een groep van 55 mensen een solextour gemaakt en daarna genoten van een barbeque. Alles was op en top geregeld.

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie