Solex huren Friesland

Solex huren Friesland

Een solex huren in Friesland is een garantie op plezier. Met tientallen Solexen heeft partycentrum De Postwagen alles in huis voor een grappige en gezellige dag. Met een lange leren jas en een cap is het helemaal feest. De ouderwetse en leuke uitrusting trekt veel bekijks.

Solextochten

Als je op tijd contact opneemt, hebben we altijd genoeg solexen beschikbaar. Voor kleine en grote groepen. Het zijn voornamelijk vriendengroepen, personeelsverenigingen en buurtverenigingen die gebruikmaken van de Solex.

Ook voor familiefeestjes en vrijgezellenfeestjes is een Solex huren in Friesland ideaal, soms in combinatie met een VETbike of Moonwalker

Onderweg zijn er genoeg mooie plekjes waar je (indien gewenst) even kunt pauzeren. 

Ook voor familiefeestjes en vrijgezellenfeestjes is een Solex huren in Friesland ideaal

Volledig arrangement met solexrijden

Lekker lunchen vooraf of achteraf? De Postwagen is naast een partycentrum een goed gewaardeerd restaurant. Combineer de activiteit met het eten voor een volledig arrangement. Dat hoeft niet per se om middageten te gaan. Uiteraard is er een combinatie mogelijk met een avonddiner. Kijk eens op de menukaart of verken de buffetten. Ook barbecueën is een optie. 

Kijk eens op de menukaart of verken de buffetten

Meer activiteiten bij De Postwagen

Er zijn natuurlijk nog veel meer uitjes dan de Solex. Maak er een mooi programma van met meerdere activiteiten. Denk aan (bijvoorbeeld) Levend Tafelvoetbal, Sterrenslag of de Escape Room. Andere aanraders zijn de Pubquiz en de spelshow Ik hou van Holland

Bereikbaarheid

De Postwagen ligt op de oostelijke rand van de provincie, tegen Groningen en Drenthe aan. De centrale ligging in het Noorden komt goed van pas. Het terrein wordt hierdoor toegankelijk vanuit vele hoeken van het land. Bovendien ligt de A7 op een paar minuten rijden van het pand. Een optimale bereikbaarheid dus. 

Een Solex huren in Friesland begint bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172