atb cross

Snelheid en sensatie

Gewild bedrijfsuitje: bloedstollend • de blits maken • herinneringen creëren

Een echt spectaculair en onvergetelijk bedrijfsfeest is naast gezellig ook meeslepend en opwindend! Voeg een vleugje snelheid en actie toe aan je bedrijfsfeest. Wat dacht je bijvoorbeeld van zelf Ferrari rijden, bungeejumpen of parachutespringen? Alles is mogelijk!

  • Snelle auto's
  • Zweven op orkaankracht
  • Spectaculaire kansen

Snelheid en sensatie

Hummerrijden

Wie kent ze niet TV, bijvoorbeeld uit de serie CSI:Miami? De Hummer is al jarenlang een begrip in de autowereld. Je kunt deze robuuste auto's nu ook huren voor je bedrijfsfeest. Er is de keuze uit verschillende soorten, van een gewone Hummer tot een Hummer-limousine of een militaire Humvee. Welke je ook kiest, het zal altijd indruk maken op je gasten!

...van een gewone Hummer tot een Hummer-limousine of een militaire Humvee. Welke je ook kiest, het zal altijd indruk maken op je gasten!

Porsche of Ferrari rijden

Het is toch de droom van iedere man om eens in een Ferrari of Porsche te rijden? Die droom wordt nu werkelijk op je bedrijfsfeest! Wij regelen voor jou een Ferrari of Porsche waarin je gasten een proefrit maken. Dit is een ervaring die ze niet snel zullen vergeten!

MTB cross parcours

Laat je gasten zich eens lekker inspannen op een MTB cross parcours. Je kunt dit MTB cross parcours eventueel onder leiding van oud-wielrenner Gert Jakobs volgen. Jakobs nam vijf keer deel aan de Tour De France en hij wordt gezien als superknecht.

Quad of funbike tochten

Een quad is een vierwielige motor of brommer. Bij ons kun je tijdens een bedrijfsfeest zelf eens ervaren hoe het is om op zo'n quad te rijden. Ook de funbikes kunnen ingezet worden.

Bungeejump

Het is een droom van vele mensen om ooit nog eens een bungeejump te maken. Bijzonder nieuws: hiervoor hoeft je echt niet van een rots in het buitenland te springen, het kan ook gewoon bij jou in de buurt! Wij verzorgen voor uw bedrijfsfeest een echte bungeejump. U springt van een speciale hoge installatie af, boven een 'crashbag'. Bungeesprongen worden op deze manier al jaren met succes uitgevoerd. Voor de echte waaghalzen onder uw bezoekers!

Scad dive

De Duitse uitvinding Scad diving werd in 1998 in Nederland geïntroduceerd. Deze extreme sport kun je nu ook bij jouw bedrijfsfeest boeken! Het is een alternatief voor het bekendere bungeejumpen. De deelnemers vallen van een hoogte van 50 meter in een net dat 25 meter lager hangt. De snelheid die de deelnemers dan bereiken ligt rond de 100 kilometer per uur. Niet voor mietjes!

Drop Zone Tower

Op zoek naar nog een ander spectaculair idee voor je bedrijfsfeest? Dan is de Drop Zone Tower misschien een leuk idee. Deze freefall experience is een nieuw systeem waarmee deelnemers van hoogte een vrije val kunnen beleven. De Tower is uitgerust met een speciaal valbloksysteem dat met een magneettechniek ervoor zorgt dat de springers op tijd worden afgeremd voor een zachte en veilige landing.

Me Robot

Een heel spectaculaire publiektrekker op je bedrijfsfeest is Me Robot. Deze robot-act trekt altijd veel belangstelling op feesten en andere evenementen. De robot is met behulp van de Segway heel mobiel en kan je hele bedrijfsfeest afrijden. De robot heeft een ingebouwde monitor waarop je je eigen boodschappen kunt laten zien en via de speciale robotstem communiceert Me Robot met je gasten. Deze robot amuseert je bezoekers, vermaakt ze en daagt ze uit!

Airpower

De Airpower is een mobiele vrije val simulator waarmee je jouw gasten ongetwijfeld een groot plezier doet! De simulator werkt met een luchtstroom van orkaankracht waarop men zweeft. De speciale pakken van de deelnemers zorgen voor meer opwaarts drijfvermogen.

De simulator werkt met een luchtstroom van orkaankracht waarop men zweeft

Paraspringen boven Tolbert

Een onvergetelijke ervaring, een parachutesprong tijdens je bedrijfsfeest! Vlieg vanuit Drachten naar Tolbert en maak een spectaculaire parachutesprong!

atb cross

Contact opnemen over Snelheid en sensatie

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172