atb cross

Snelheid en sensatie

Gewild bedrijfsuitje: bloedstollend • de blits maken • herinneringen creëren

Een echt spectaculair en onvergetelijk bedrijfsfeest is naast gezellig ook meeslepend en opwindend! Voeg een vleugje snelheid en actie toe aan je bedrijfsfeest. Wat dacht je bijvoorbeeld van zelf Ferrari rijden, bungeejumpen of parachutespringen? Alles is mogelijk!

  • Snelle auto's
  • Zweven op orkaankracht
  • Spectaculaire kansen

Snelheid en sensatie

Hummerrijden

Wie kent ze niet TV, bijvoorbeeld uit de serie CSI:Miami? De Hummer is al jarenlang een begrip in de autowereld. Je kunt deze robuuste auto's nu ook huren voor je bedrijfsfeest. Er is de keuze uit verschillende soorten, van een gewone Hummer tot een Hummer-limousine of een militaire Humvee. Welke je ook kiest, het zal altijd indruk maken op je gasten!

...van een gewone Hummer tot een Hummer-limousine of een militaire Humvee. Welke je ook kiest, het zal altijd indruk maken op je gasten!

Porsche of Ferrari rijden

Het is toch de droom van iedere man om eens in een Ferrari of Porsche te rijden? Die droom wordt nu werkelijk op je bedrijfsfeest! Wij regelen voor jou een Ferrari of Porsche waarin je gasten een proefrit maken. Dit is een ervaring die ze niet snel zullen vergeten!

MTB cross parcours

Laat je gasten zich eens lekker inspannen op een MTB cross parcours. Je kunt dit MTB cross parcours eventueel onder leiding van oud-wielrenner Gert Jakobs volgen. Jakobs nam vijf keer deel aan de Tour De France en hij wordt gezien als superknecht.

Quad of funbike tochten

Een quad is een vierwielige motor of brommer. Bij ons kun je tijdens een bedrijfsfeest zelf eens ervaren hoe het is om op zo'n quad te rijden. Ook de funbikes kunnen ingezet worden.

Paraspringen boven Tolbert

Een onvergetelijke ervaring, een parachutesprong tijdens je bedrijfsfeest! Vlieg vanuit Drachten naar Tolbert en maak een spectaculaire parachutesprong!

atb cross

Contact opnemen over Snelheid en sensatie

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's