silent disco

Silent Disco

Topper om deze redenen: teamgevoel • speciale ervaring • sfeerversterkend

Een bedrijfsfeest. Leuker kunnen we het wel maken. De Silent Disco maakt van elk personeelsuitje een aanstekelijk feest. Stilte en superieur geluid, gescheiden door een koptelefoon.

Silent Disco

Het oogt wat apart. Een superfeest in pure stilte. Tegelijkertijd ziet het er heel tof uit. Een dansende massa met koptelefoon op. Geen idee of ze dansen het op het rimte. Zonder koptelefoon lijken we te kijken naar een grappige groep die zomaar wat vreemde bewegingen maakt. Mét koptelefoon verandert de wereld in het beste bedrijfsfeest ooit.

Muziek beleef je samen

De Silent Disco is een heerlijk XXL-personeelsuitje. Ideaal als teambuilding voor de afdeling of het hele bedrijf. Want het teamgevoel zal het personeel zeker beleven. Dat is het unieke aspect aan de Silent Disco: muziek beleef je samen, in de puurste vorm. Zonder ruis. Jullie heersen over de dansvloer, terwijl enkele collega's de koptelefoon afzetten en verbaasd om zich heen kijken.

Het teamgevoel zal het personeel zeker beleven

 

Uiteraard gaan jullie vrolijk door en al snel volgen de collega's weer. Door de koptelefoons klinkt het geluid perfect en komt het fantastisch binnen. Ga los, dans alsof er niemand is. Laat de collega's bij de bar maar staren. Zij horen toch niet wat jij hoort. Dit bedwelmende bedrijfsfeest is heerlijk en hilarisch tegelijkertijd.

 

Silent Disco als jubileumfeest voor bedrijven

De muziek is soms een moeilijk onderdeel van een jubileumfeest voor bedrijven. Je collega's kunnen elkaar niet goed verstaan en een fatsoenlijk gesprek is haast onmogelijk. Het is vervelend als het volume zulke hinderlijke proporties aanneemt − tegelijkertijd moet de muziek ook weer niet te zacht staan: niemand gaat dansen op muizenmuziek.

Het lijkt af en toe wel een helse klus om iedereen tevreden te stemmen met alleen al het volume. De Silent Disco rekent af met eventuele hinder en maakt het makkelijk voor iedereen. Koptelefoon af als je gezellig wilt kletsen met de reguliere sfeermuziek op de achtergrond, koptelefoon op als je keihard wilt dansen. Je kunt kiezen. Dat maakt van de Silent Disco een geweldig compromis voor een geslaagd jubileumfeest.

De Silent Disco rekent af met eventuele hinder en maakt het makkelijk voor iedereen

Silent Disco in Groningen, Friesland en Drenthe

De aantrekkelijke Silent Disco is te vinden bij Partycentrum De Postwagen in Tolbert. Dit vredige dorpje ligt nog nét in provincie Groningen, maar Friesland en Drenthe kloppen als buren nadrukkelijk op de deur. Vanuit Heerenveen, Drachten en Assen ben je er zo. Ook vanuit andere gebieden is het een aangename reis naar De Postwagen. Op de A7 rijdt het meestal vloeiend door. Verder zijn er prima alternatieven om met het OV te komen.

Overzicht opties

6,50 p.p. (koptelefoon)
en
v.a. 400,- (drive-in show)

     Alleen te boeken in combinatie met een maaltijd 

     Deze activiteit is erg gewild
  • Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een maaltijd
silent disco

Contact opnemen over Silent Disco XXL

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's