Suppen in Tolbert en Leek bij Groningen | De Postwagen

Schooluitje Waterspektakel en huifkar

Scholen enthousiast: vrolijke huifkartocht • plezier op het water • toffe dag

We brengen jullie gezellig in de huifkar naar het mooie Leekstermeer. Daar begint het waterspektakel. Kom kanoën, zeilen, roeien of suppen. Een leuke aanvulling op het schoolkamp bij De Postwagen.

  • Schoolkamp bij De Postwagen
  • Ritje met de huifkar
  • Waterspektakel op het Leekstermeer

Schooluitje Waterspektakel en huifkar

Een schoolkamp organiseren doe je eenvoudig bij De Postwagen. Als bekende leverancier van een uitje met geluksmomentjes bieden we allerlei eigen activiteiten aan. Daarnaast vormen we een uitvalsbasis voor uitstapjes in de regio. De groepsaccommodatie maakt het aanbod compleet. 

Ritje met de huifkar

Gezellig en goedkoop vervoer door het Westerkwartier. De vrolijke huifkar brengt de leerlingen en leraren van De Postwagen naar een activiteit in de omgeving. Denk hierbij aan activiteiten op het water. De huifkartocht wordt over het algemeen beschouwd als een sfeervol onderdeel van het schoolkamp. 

Een sfeervol onderdeel van het schoolkamp

Waterspektakel

Bij Cnossen Leekstermeer huren jullie voordelig elektraboten, sloepen, roeiboten, kano's en supboards. De verhuurvloot is enorm uitgebreid en er zit ongetwijfeld iets tussen voor een spetterende activiteit op het water. Na een heerlijke tijd op het Leekstermeer gaan jullie met de huifkar terug naar De Postwagen.

Bonte avond

Het hoogtepunt van elk schoolkamp. Leuke stukjes voorbereiden en lachen met elkaar. Het is tijd voor de bonte avond in de unieke groepsaccommodatie voor scholen. Deze accommodatie leent zich perfect voor een schoolkamp vol herinneringen. Er is een ruime (feest)zaal, er zijn speelvelden en er is een kampvuurplaats. Bekijk de accommodatie voor alle details. 

Overzicht opties

87,50 (vervoer huifkar heen en terug)
tarieven bootverhuur

Mogelijke toevoegingen

> Bowlen of curling 
5,- p.p. 

Schoolkamp organiseren, schooluitjes op een rijtje  

Om een schoolkamp te organiseren is het goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. We zetten met plezier de schooluitjes op een rijtje. In het overzicht zie je onder andere Glow Midgetgolf en Curling. Ook Bowlen en Archery Tag komen voorbij. Ervaren jullie intussen een echte studiosetting bij Topdoks Kidsspecial? Deze spelshow is superleuk.

Suppen in Tolbert en Leek bij Groningen | De Postwagen

Contact opnemen over Schooluitje Waterspektakel en huifkar

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's