Activiteitenarena, veel groepsuitjes - De Postwagen

Schooluitje VR Room

Vanaf komende winter

Bij het stoere Schooluitje VR Room staat een avontuur in Virtual Reality centraal. Een bijzondere beleving voor alle leerlingen, die in een andere wereld stappen: een virtueel landschap vol uitdagingen.

  • Stoer schooluitje
  • Virtueel avontuur
  • Een bijzondere beleving

Schooluitje VR Room

Het beeld van de wereld om je heen verandert totaal wanneer er een virtuele laag wordt toegevoegd. Het klaslokaal en het schoolplein zijn opeens erg ver weg bij het Schooluitje VR Room. In plaats daarvan doorkruizen de leerlingen nu een speciale kamer in Virtual Reality. 

Let op: dit schooluitje is gereed vanaf komende winter.

VR Room voor scholen

De VR Room van De Postwagen is er voor schoolgaande tieners en kinderen. Een spannende en leuke ervaring waarbij het mogelijk is om een andere wereld te ontdekken. Want reken maar dat het zo aanvoelt. Een 'kamer' is wat dat betreft bijna een 'verkleinwoord', want gevoelsmatig gaat het om een groot gebied.

Virtueel avontuur

Het Schooluitje VR Room brengt leerlingen een virtueel avontuur, waarbij virtuele objecten en handelingen een grote rol spelen om verder te komen. Hoewel je snapt dat het niet 'echt' is wat je ziet, komt alles toch behoorlijk echt over. Daarmee reageer je dus wel op alles wat op je afkomt. 

Virtuele objecten en handelingen 

Schooluitje, schoolreis of schoolkamp

Onze Virtual Reality Room valt uitstekend te combineren met andere schooluitjes (Bowling, Curling en Glow Midgetgolf bijvoorbeeld). Het past dan ook uitstekend in een programma voor een schoolreis of schoolkamp. Verder zijn er gunstige combinaties te maken qua eten en drinken voor leraren en leerlingen.

Overzicht opties

19,75 p.p. (vanaf 5 personen)
23,75 p.p. (4 personen)
27,75 p.p. (4 personen)
31,75 p.p. (2 personen)

Mogelijke toevoegingen

> Snoepgroentes
2,50 p.p.

> Basislunch met broodje ham/kaas, krentenbol en limonade
5,- p.p.

> Feestmaal met friet, snack en limonade
5,- p.p.

     Bekijk eetplezier en snackpret voor alle mogelijkheden

Over De Postwagen

De Postwagen bestaat al eeuwen als naamgever van verschillende invullingen aan de Hoofdstraat (53) in Tolbert. Ooit een herberg, nu een volwaardige uitjeslocatie met een uitstekend gewaardeerd restaurant. Dankzij het veelzijdige aanbod schooluitjes mogen we steeds meer scholen verwelkomen. 

Bereikbaarheid

Tolbert ligt pal naast Leek tussen Drachten en Groningen op de rand van de drie provinciën (Groningen, Drenthe en Friesland). De ligging nabij de A7 garandeert een vlotte verbinding. Bussen en touringcars hebben genoeg ruimte om bij ons te parkeren. Speciaal vervoer door De Postwagen is ook mogelijk. 

*Gereed vanaf komende winter
Activiteitenarena, veel groepsuitjes - De Postwagen

Contact opnemen over Schooluitje VR Room

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172