gps tocht drenthe

Schooluitje Fotospel (GPS-tocht)

Scholen vertellen: grappig fotospel • mooie tocht • goed geregeld

Bij dit schooluitje lopen jullie met grappige opdrachten door het Westerkwartier. Een GPS-systeem bepaalt de route. Het wordt sowieso een middag vol plezier en de slappe lach duikt ongetwijfeld op.

  • Mooie route
  • Grappige opdrachten
  • Veel plezier

Schooluitje Fotospel (GPS-tocht)

Het Schooluitje Fotospel (GPS-tocht) draait om opdrachten en navigatie. Nu is navigeren in de auto piece of cake, maar wandelen met ons GPS-systeem is net even andere koek. Tijdens jullie wandeling door het Westerkwartier komen jullie daar wel achter. Let goed op de omgeving. 

Vragenlijst 

Jullie ontvangen een vragenlijst en de antwoorden komen jullie onderweg tegen. Het is dus van belang om alles in de gaten te houden. Intussen zijn er punten te verdienen door het fotospel op de juiste manier uit te voeren. Probeer bij elke foto de omschrijving te volgen en besef dat creativiteit wordt beloond. Het team met de meeste punten wint de eeuwige roem. De foto's zijn achteraf te downloaden door de school.

Er zijn punten te verdienen door het fotospel op de juiste manier uit te voeren

Westerkwartier

Midden in Noord-Nederland vind je het Westerkwartier. Dit prachtige gebied in Groningen grenst aan Drenthe en Friesland. De regio toont het beste van de drie provinciën. Jullie route leidt langs leuke weggetjes door de omgeving. Dankzij de grappige opdrachten zorgen jullie voor 'prachtig' beeldmateriaal van het Westerkwartier. Zo kunnen jullie later terugblikken op een geslaagde en gezellige middag. 

Overzicht opties

10,75 p.p. (vanaf 12 kinderen)

Tijdsduur
+-2 uur

Over De Postwagen

De Postwagen staat voor een uitje met geluksmomentjes. We hechten veel waarde aan vriendelijkheid en toegankelijkheid. Een prettige en veilige omgeving voor scholen om schooluitjes en schoolkampen (groepsaccommodatie voor scholen) te organiseren. We ontvangen jullie met veel plezier aan de Hoofdstraat (53) te Tolbert. 

Voorbeelden schooluitjes

Het Schooluitje Fotospel (GPS-tocht) is slechts één van de vele schooluitjes die we aanbieden. Met name Bowlen, Curling en Glow Midgetgolf zijn populaire klassenuitjes. Daarnaast is de professionele Studio Olivier in trek: de Topdoks Kidsspecial doet het bijzonder goed. De studiosetting maakt indruk. Ter afsluiting wijzen we naar de helden en heldinnen van Archery Tag.

gps tocht drenthe

Contact opnemen over Schooluitje Fotospel (GPS-tocht)

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's