Boogschieten op elkaar 3 Drenthe

Schooluitje Archery Tag

Gaaf schooluitje: veilig en vermakelijk • sportief en uitdagend • strategisch denken

Archery Tag is een kindvriendelijke mix tussen paintball en boogschieten. Schiet met elkaar in een spectaculair schooluitje vol actie en plezier. Door de speciale ‘foam-tops’ blijft het leuk voor iedereen.

  • Schieten met elkaar, spectaculair
  • Pijlen met speciale foam-tops
  • Hoge kwaliteit paintball maskers

Schooluitje Archery Tag

De Postwagen staat bekend om de leuke schooluitjes. Archery Tag is daar een uitstekend voorbeeld van. Kinderen kunnen helemaal opgaan in het boogschieten, dat steeds een inpsiratiebron is geweest voor heldendom: van Green Arrow tot The Mockingjay en van Robin Hood tot Hawkeye

Speelveld met obstakels 

We introduceren Archery Tag als de kindvriendelijke mix tussen paintball en boogschieten. Er zijn verschillen en overeenkomsten. Bij paintball kún je blauwe plekken krijgen, bij Archery Tag niet. Bij paintball zijn er obstakels waar je je kunt verschuilen. Dat is ook zo bij dit spel. Tot dat je pijlen op zijn...

Schooluitje met actie

Het schooluitje Archery Tag belooft een en al spanning en actie. Dat begint bij het moment dat jullie geen pijlen meer hebben. Dan kijken jullie naar pijlen die ergens anders op de grond liggen. Daar wachten anderen jullie op, klaar om toe te slaan. Een tactische teamstrijd met pijl en boog. Leuk en leerzaam, een succes.

Het Schooluitje Archery Tag belooft een en al spanning en actie

Iets lekkers

Na dit stoere schooluitje is het natuurlijk tijd voor iets lekkers. Hiervoor hebben we bij De Postwagen talloze mogelijkheden. Er gezonde, vegetarische en glutenvrije alternatieven voor de liefhebber(s). Er is altijd iets dat in de smaak valt. 

Schooluitje Archery Tag boeken

Ben je van plan om het schooluitje Archery Tag te boeken? Goed idee. Kijk naar het onderstaande overzicht voor de opties en reserveer direct online. Op die manier weet je zeker dat we plek voor jullie hebben. Kruip in de huid van je favoriete held op het gebied van boogschieten. Het feest kan beginnen.

Overzicht opties

Prijs op aanvraag
Boogschieten op elkaar 3 Drenthe

Contact opnemen over Schooluitje Archery Tag

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's