Schooluitje Archery Tag

“Dit is stoer”

Archery Tag is een kindvriendelijke mix tussen paintball en boogschieten. Schiet met elkaar in een spectaculair schooluitje vol actie en plezier. Door de speciale ‘foam-tops’ blijft het leuk voor iedereen.

De Postwagen staat bekend om de leuke schooluitjes. Archery Tag is daar een uitstekend voorbeeld van. Kinderen kunnen helemaal opgaan in het boogschieten, dat steeds een inpsiratiebron is geweest voor heldendom: van Green Arrow tot The Mockingjay en van Robin Hood tot Hawkeye

Speelveld met obstakels 

We introduceren Archery Tag als de kindvriendelijke mix tussen paintball en boogschieten. Er zijn verschillen en overeenkomsten. Bij paintball kún je blauwe plekken krijgen, bij Archery Tag niet. Bij paintball zijn er obstakels waar je je kunt verschuilen. Dat is ook zo bij dit spel. Tot dat je pijlen op zijn...

Schooluitje met actie

Het schooluitje Archery Tag belooft een en al spanning en actie. Dat begint bij het moment dat jullie geen pijlen meer hebben. Dan kijken jullie naar pijlen die ergens anders op de grond liggen. Daar wachten anderen jullie op, klaar om toe te slaan. Een tactische teamstrijd met pijl en boog. Leuk en leerzaam, een succes.

Het Schooluitje Archery Tag belooft een en al spanning en actie

Iets lekkers

Na dit stoere schooluitje is het natuurlijk tijd voor iets lekkers. Hiervoor hebben we bij De Postwagen talloze mogelijkheden. Er gezonde, vegetarische en glutenvrije alternatieven voor de liefhebber(s). Er is altijd iets dat in de smaak valt. 

Schooluitje Archery Tag boeken

Ben je van plan om het schooluitje Archery Tag te boeken? Goed idee. Kijk naar het onderstaande overzicht voor de opties en reserveer direct online. Op die manier weet je zeker dat we plek voor jullie hebben. Kruip in de huid van je favoriete held op het gebied van boogschieten. Het feest kan beginnen.

Schooluitje Archery Tag


Schieten met elkaar, spectaculair

Pijlen met speciale foam-tops

Hoge kwaliteit paintball maskersDit schooluitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Boogschieten op elkaar 3 Drenthe

Contact opnemen over Schooluitje Archery Tag

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Plaza Posta
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Plaza Posta is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum