Schoolreisje in Friesland

Schoolreisje in Friesland

De leukste uitjes voor een schoolreisje in Friesland vind je bij De Postwagen. Dit partycentrum heeft een speciale Activiteitenarena gebouwd. Een ideale plek voor leerlingen en docenten om te genieten van verschillende activiteiten. Met mooie arrangementen als kers op de taart. Ontdek het aanbod van De Postwagen.

Let op: ons aanbod schoolreisjes in Friesland is beschikbaar vanaf komende winter.

Spectaculaire Virtual Reality Room

We trappen direct maar even af met een spectaculaire activiteit: de Virtual Reality Room. Laat je niet (mis)leiden door de naam, want dit is veel meer dan een kamer. Het is een virtuele wereld vol obstakels en uitdagingen. In die wereld gaan de leerlingen hun best doen om het landschap te doorkruizen. Een bijzondere ervaring in een andere realiteit. 

Bowlen  

Bowlingbanen heb je overal in Nederland, maar in Tolbert zijn ze net even anders. Dat zie je alleen al aan het meubilair rond de banen, de verdere inrichting en de algehele uitstraling. Daarom spreken we van 'Bowlen in stijl'. Voor de leerlingen verandert er niks, bowlen is sowieso al leuk. Voor de volwassenen is het een extra pluspunt. Maar er is meer...

Curling 

...De Postwagen heeft namelijk curlingbanen naast de bowlingbanen! Dat is een pluspunt dat ook voor kinderen geldt. Een extra activiteit op één locatie. Dat maakt het schoolreisje in Friesland nog aantrekkelijker. Op een leuke en laagdrempelige manier kennismaken met Curling, een immens populaire sport. Curling met plezier. En wederom is dit nog niet alles... 

Dat maakt het schoolreisje in Friesland nog aantrekkelijker

Glow in the Dark Midgetgolf 

Want we hebben ook nog Glow in the Dark Midgetgolf, een midgetgolfbaan met een moderne twist. Denk aan lichtgevende elementen in het donker. Felle kleuren, bijzondere bouwsels en passende uitdagingen. Met deze vorm van midgetgolf wordt het een geslaagd schoolreisje in Friesland. Zeker als je de stoere Pool en Lounge meerekent. 

Een schoolreisje in Friesland begint bij de Activiteitenarena van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172