Schoolreisje in Drenthe

Schoolreisje in Drenthe

Een ultieme locatie voor een schoolreisje in Drenthe, dat is De Postwagen. Dankzij de aanwezigheid van een Activiteitenarena is er volop plezier voor de leerlingen. Daarbij hebben we ook aandacht voor de docenten. Deze activiteiten zijn leuk voor jullie allemaal. Maak het mee in Tolbert, op de rand van Groningen en Drenthe. 

Let op: ons aanbod schoolreisjes in Drenthe is beschikbaar vanaf komende winter.

Curling, bowlen en meer op één plek

De Postwagen biedt een verzamellocatie met allerlei activiteiten. Er zijn plekken waar je curling kunt doen en er zijn plekken waar je kunt bowlen. Er is één plek waar het allebei kan. In de Activiteitenarena. Daar liggen zowel curlingbanen als bowlingbanen. Hartstikke leuk voor de leerlingen, die op een prettige manier worden uitgedaagd. 

Gave VR Room Drenthe

Een VR Room is een speciale kamer waarin Virtual Reality domineert. Is het echt een kamer? Nee, het is een wereld. Een nieuwe wereld! Het schoolreisje in Drenthe verandert in een sprankelend avontuur. Ook dit deel van de Activiteitenarena zal ongetwijfeld flink in de smaak vallen bij leerlingen. Iets waar ze nog lang over napraten. 

Het schoolreisje in Drenthe verandert in een sprankelend avontuur

Glow in the Dark Minigolf

Ja, er is nog meer dan dat. Neem bijvoorbeeld minigolf. Dat is weer helemaal in. Al hebben we het dan wel over de moderne variant: Glow in the Dark Midgetgolf! Fluorescerende elementen in het donker, gecombineerd met verschillende ruimtes en een fantasierijk thema. Een prettige ervaring voor leerlingen en docenten van alle leeftijden.

Groepsaccommodatie, schoolkamp

De Postwagen heeft alles in huis voor een daverend schoolkamp met enthousiaste en tevreden leerlingen en docenten. Zo is er een unieke groepsaccommodatie voor scholen en zijn er heel veel uitjes om een meerdaags programma te vullen. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en eventueel te reserveren. 

Een schoolreisje in Drenthe begint bij de Activiteitenarena van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172