Populair

De Schnitzelerij (in aanbouw)

Geliefde schnitzel-speciaalzaak: allerlei soorten schnitzels • verschillende sauzen/toppings • ambachtelijke uitstraling

Iedereen wordt blij van het eten bij De Schnitzelerij. Hier eet je onbeperkt schnitzeltjes in stijl, met meerdere smaken. Start bijvoorbeeld met een kip- of visschnitzel, de vega-variant of wienerschnitzel. 

Schnitzelproeverij

De Schnitzelerij staat voor een unieke schnitzelproeverij. Je kunt hier allerlei schnitzelcombinaties uitproberen. Van cordon bleu tot een schnitzel met spiegelei, en diverse ‘toppings’ daarbij. In plaats van dat je na één grote schnitzel al vol zit, heb je variatie. Zo verwen je jezelf met subtiele schnitzels naar keuze. Naast de vleesschnitzels zijn er eveneens vegaschnitzels beschikbaar. Een (buffet)restaurant dat alleen maar ambachtelijke schnitzels bereidt: de droom komt uit!

Soep, garnituur en dessert

Het hoofdgerecht is natuurlijk schnitzel. Onze koks bakken de schnitzels live voor je. Daarnaast bieden we een lekkere soep als smaakrijk voorafje.

Bovendien kun je heerlijke aardappel- en groentegarnituur opscheppen. Tot slot volgt er een verleidelijk dessertbuffet. Dat is nog eens een prettig ‘driegangendiner’. De soep, de garnituur en het dessert maken je ervaring bij De Schnitzelerij compleet. 

Tot slot volgt er een verleidelijk dessertbuffet

Sfeervolle setting 

De Schnitzelerij faciliteert een sfeervolle setting, waarin jullie gezellig kunnen genieten. Het ambachtelijke gevoel komt tot uitdrukking in het speciale interieur. Dankzij de huiselijke sfeer voelt iedereen zich snel thuis. Je loopt hier lekker vrij rond, terwijl er weer een speciale schnitzel lonkt. Ideaal voor iedereen. 

Schnitzelspecialiteit en een leuke activiteit

De Schnitzelerij ligt op loopafstand van Activiteitenarena Tolbert, dé indoor uitjeslocatie van Noord-Nederland. Combineer je schnitzelspecialiteit met een leuke activiteit.

Onder ander Glow in the Dark Midgetgolf, Fun Curling 2.0 en Bowlen in stijl zijn populaire combinaties. Verder doen de Virtual Reality Rooms het goed, evenals de Retro Games. Ons buffetrestaurant ontvangt je graag vóór of na de activiteit.

De Schnitzelerij (in aanbouw)


Allerlei schnitzelcombinaties

Soep, garnituur en dessert

Sfeervolle setting


Delen:
De Schnitzelerij in aanbouw

Contact opnemen over De Schnitzelerij (in aanbouw)

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's