Ritje met de huifkar

Dit zeggen gasten: leuk vervoer van en naar De Postwagen • gezellig uitstapje • vriendelijk geprijsd

De charmante huifkar als gezellig vervoersmiddel van en naar onze locatie in Tolbert (Groningen). Dit ritje brengt jullie dichter bij elkaar, nog voordat het programma echt is begonnen. Instappen maar!

Kinderen, jongeren en ouderen kunnen allemaal genieten van een ritje met de huifkar door het Westerkwartier. Eindbestemming: De Postwagen Tolbert, op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. Hier is de ruimte voor allerlei aantrekkelijke activiteiten. 

Mogelijkheden huifkar

Het huren van een huifkar brengt meerdere mogelijkheden met zich mee. De eerste optie is vervoer tussen De Postwagen en een vooraf bepaald thuisadres of bedrijfsadres. Dit geeft ook direct de doelgroepen aan: vrienden, families en bedrijven. Uiteraard is elke groep welkom bij ons. 

Daten, trainen en spiegelen 

De tweede optie bestrijkt het vervoer tussen De Postwagen en de partnerlocaties voor specifieke uitjes. Zo is er de struisvogelboerderij (Daten met Struisvogels) en elders zijn de plekken voor de Demonstratie Schapendrijven en de Bedrijfstraining Schapendrijven. Verder is er nog Spiegelen met paarden

Huifkar als onderdeel van een programma

Het is in ieder geval géén optie om de huifkar 'los' te huren. Dit voertuig is te reserveren als onderdeel van een programma met bijvoorbeeld activiteiten en eten. Elk programma staat garant voor een plezierig dagje uit, een uitje met geluksmomentjes. Beleef het zelf en proef de kwaliteit van De Postwagen.

Te reserveren als onderdeel van een programma met bijvoorbeeld activiteiten en eten

Voorbeelden invulling programma

Dit zou een invulling kunnen zijn: de huifkar brengt jullie naar Tolbert. Daar begint de dag met Ik hou van Holland, gevolgd door de escape room. Uiteindelijk schuiven jullie aan voor het diner of de Indoor Barbecue. De buffetten (waaronder Het Farmhouse 3 gangen buffet) vormen aantrekkelijke alternatieven. Bekijk de diverse mogelijkheden en reserveer. 

Geluksmomentjes sinds 1780

Eeuwen geleden begonnen als simpele herberg. Daarna een begrip geworden als de dorpskroeg. Van daaruit gegroeid tot een volwaardig restaurant. De realisatie van een Activiteitenarena is de kroon op deze constante groei. Bowlen in stijl, Curling met plezier en Glow in the Dark Midgetgolf: het kan allemaal bij De Postwagen.

Ritje met de huifkar

87,50 per uur (maximaal 35 personen)


Leuk vervoer

Extra gezellig ritje

Combinatie met activiteitenDeze activiteit is heel gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Foto 1 voor 'Huifkar'

Contact opnemen over Ritje met de huifkar

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's