Restaurant met gezond eten

Restaurant met gezond eten

Uit eten is altijd een gezellige, aangename bezigheid. Maar gezónd is het niet altijd. Thuis heb je nog enigszins controle  over bepaalde E-nummers en andere toevoegingen die je misschien het liefst wilt vermijden, in een restaurant is het maar afwachten wat er allemaal in je eten zit... en waar het eten überhaupt vandaan komt. Gezond uit eten is helaas niet overal vanzelfsprekend.

Gezond eten is vanzelfsprekend in ons restaurant

Wij geloven dat elk restaurant een verantwoordelijkheid heeft om gezond eten wél vanzelfsprekend te maken. Daar willen we zelf een goed voorbeeld in zijn door zeer kritisch te kijken naar het gehele proces dat zich afspeelt vóórdat het eten wordt geserveerd. Dit doen we door eerlijke producten in te kopen bij partijen die ons geloof delen. Daarnaast gaan we tijdens de bereiding in de keuken zo puur en natuurlijk mogelijk te werk.

Eerlijke producten, zo puur en natuurlijk mogelijk te werk

See you bij De Postwagen

Zeker zijn van een gezellige, aangename én gezonde tijd? Ben jij op zoek naar een restaurant met gezond eten in Groningen, Friesland of Drenthe? See you bij De Postwagen! Ons restaurant ligt centraal in het Noorden en is door de ligging nabij de A7 (afrit 33/34) goed bereikbaar vanuit heel Nederland. We zien je met plezier (terug) in Tolbert, waar het fraaie pand gevestigd is.

Glutenallergie?

Naast een restaurant met gezond eten zijn we een toegankelijk restaurant voor iedereen die bepaalde allergieën heeft. We hebben altijd aantrekkelijke alternatieven of speciale menukaarten. Zo is bijvoorbeeld een glutenallergie geen enkel obstakel bij De Postwagen. 

Naast een restaurant met gezond eten zijn we een toegankelijk restaurant voor iedereen die bepaalde allergieën heeft

Vegetarisch?

Hetzelfde geldt voor gasten met vegetarische voorkeuren. Geen punt. We hebben volop vegetarische gerechten en vegetariërs weten De Postwagen goed te vinden.

Online tafel reserveren

Zin om uit eten te gaan bij een restaurant met gezond eten? Reserveer dan op tijd online je tafel. Zo voorkom je dat er geen plek meer voor je is. Bij de online reservering krijg je de gelegenheid om desgewenst een opmerking te geven. Hier zou je aan kunnen geven of er sprake is van allergieën of vegetarische voorkeuren.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie