Restaurant Groningen

Restaurant Groningen

Met heel je familie gezellig uit eten? Dat doe je (natuurlijk) bij het restaurant van De Postwagen in Groningen. We serveren voor jou de lekkerste gerechten. Voor zelfbenoemde vleeseters, vrolijke visfans en diehard vegetariërs hebben we meer dan genoeg keus. Neem gerust eventuele kids mee. Dit wordt een leuke avond voor het hele gezin.

Goed en betaalbaar restaurant in Groningen

Lekker uit eten in provincie Groningen doe je in ons geheel vernieuwde restaurant (in het prachtige pand van De Postwagen). Hier kun je uitgebreid genieten van allerlei culinaire specialiteiten. Alle gerechten worden op een traditionele manier bereid met verse ingrediënten. Het restaurant van De Postwagen Groningen werkt met:

  • streekproducten
  • biologisch geteelde producten en
  • huisgemaakte producten

Voor een uitgebreid overzicht van alle overheerlijke gerechten bekijk je de menukaart. Als het weer het toelaat, kun je ook op het terras genieten van een bijzonder etentje.

Hier kun je uitgebreid genieten

Ook leuk voor de kinderen

Groningen heeft met De Postwagen een stijlvol restaurant. Je kunt er gezellig uit eten met de kinderen, met groepen (vrienden, collega's, familieleden, enzovoort) en met wie je maar wilt. Voor de kinderen is er een speciaal menu waarop verschillende lekkere kindergerechten staan. Dat gaat verder dan patat met mayonaise en appelmoes. Er is lasagne, er zijn pannenkoeken. De kinderen smullen sowieso, terwijl jij intussen ook volop van je eigen gerecht geniet.

Combineren met een leuk uitje in Groningen

De Postwagen biedt naast een uitstekend restaurant nog veel meer, bijvoorbeeld allerlei leuke uitjes. Dus waarom combineer je een bezoekje aan het restaurant niet eens met een originele activiteit? Volg bijvoorbeeld samen een gps-tocht. De escape room is helemaal een aanrader. Eerst lekker actief bezig zijn en daarna uitrusten en culinair genieten in het restaurant. Bekijk hier alle activiteiten van De Postwagen.

Centraal gelegen

Restaurant De Postwagen Groningen is centraal gelegen in Noord-Nederland. Woon je in Buitenpost; Surhuisterveen; Leek, Roden of bijvoorbeeld Marum? Dan ben je in no time bij ons. Maar ook vanuit onder andere Heerenveen; Assen, Drachten of Zuidhorn is De Postwagen gemakkelijk en snel te bereiken. Dit alles hebben we te danken aan onze ligging nabij de A7, waar het verkeer bijna altijd vlot doorstroomt.

Kom snel naar het restaurant van De Postwagen voor een geslaagd avondje uit eten met het hele gezin.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie