Restaurant Drenthe

Restaurant Drenthe

Iets proeven en weten dat het goed zit. Nee, dat het fantastisch zit. Dat kan in Drenthe. Bij De Postwagen Drenthe is de eerste hap van je eten direct verleidelijk. Dat gaat door tot en met de laatste kruimel. Het heerlijke eten is nog betaalbaar ook. Wij geloven dat goed eten voor iedereen mogelijk moet zijn.

Goed en betaalbaar restaurant in Drenthe

Daarom zijn wij een goed en betaalbaar restaurant. We serveren uitstekende gerechten in een prachtige omgeving. De Postwagen Drenthe werkt met biologisch geteelde producten uit de streek (huisgemaakt). Die plaatselijke passie proef je bij elke hap. Geniet, je hebt het verdiend.

Hemelse desserts

We overdrijven wel wat als we zeggen dat er enkel engelen in onze keuken staan. Toch willen we met trots spreken van 'hemelse' desserts. Het smaakfestijn houdt niet bepaald op na het voorgerecht en het diner — de kroon wordt nog gebracht: het dessert. Die we dus graag hemels noemen.

Met trots spreken we van 'hemelse' desserts

Ook leuk voor de kinderen

Natuurlijk kun je bij het restaurant van De Postwagen Drenthe prima terecht voor een romantisch diner voor twee. Of voor een leuk etentje met een groep. Maar ook als je met kinderen uit eten wilt, is De Postwagen het adres. Er is voor de kinderen een speciaal kindermenu. Hierop staan gerechten waar kinderen oprecht blij van worden.

Restaurant combineren met een leuk uitje

Waarom jezelf slechts een avond verwennen? Maak er een dag(programma) van. Gun jezelf een leuk uitje. De Postwagen Drenthe biedt verschrikkelijk veel activiteiten. We lichten enkele tips voor je uit.

Zit hier niets tussen voor je? Bekijk dan alle uitjes. Er zit altijd iets tussen wat wel goed bij je past. De absolute nummer één tip is deze escape room. Na de activiteit kun je lekker eten!

Restaurant = centraal gelegen

Via de snelweg (A7) ben je snel bij De Postwagen. Het restaurant ligt zeer centraal (tussen Groningen, Friesland en Drenthe). Daardoor is De Postwagen voor iedereen goed te bereiken.

Vooral vanuit plaatsen als Buitenpost; Surhuisterveen, Leek, Marum en Roden ben je er zo. Ook vanuit Zuidhorn, Drachten en Assen is het slechts een kort stukje rijden.

Lekker uit eten in Drenthe doe je bij restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie