Quattro Pretfiets Groningen 1

Quattro Pretfiets met elektromotor

Ster van de groepsuitjes: ludiek pleziervoertuig • verbinding als groep • voor iedereen geschikt

Pret met een kwartet, dat is wat de Quattro Pretfiets te bieden heeft. Samen op pad in de buitenlucht. Een gezellig en ontspannend groepsuitje voor volwassenen en kinderen.

 • Lichtgewicht pretfiets
 • Uitgevoerd met trapondersteuning, iedereen kan meedoen
 • Samen op pad

Quattro Pretfiets met elektromotor

Ontspannen in de gezonde buitenlucht van het Westerkwartier. Maak kennis met een ludiek pleziervoertuig. De Quattro Pretfiets met elektromotor geeft jullie de gelegenheid om met een groepje op pad te gaan. Het voertuig is lekker licht en er is een kinderbankje aanwezig, wel zo handig. De Pretfiets is interessant voor groepen en gezinnen.

Lekker licht 

De Quattro Pretfiets is een lichtgewicht. Dankzij dit feit is het voertuig vrij eenvoudig in gebruik. De vlotte versnellingen maken het nog makkelijker. Al met al voelt het fietsen lekker licht aan. Samen actief zijn, terwijl het tegelijkertijd comfortabel blijft. De fiets is uitgevoerd met trapondersteuning. Je hoeft dus niet per se sportief te zijn: iedereen kan meedoen! Dat juichen we toe.

De fiets is uitgevoerd met trapondersteuning

Inclusief kinderbankje

De Pretfiets leent zich uitstekend voor personeelsuitjes en vrijgezellenfeestjes. Daarnaast is het de ideale familiefiets: met een klein of groot gezin de omgeving verkennen. Je bent daarbij gelukkig niet gebonden aan die vier stoeltjes, want achterop hebben we het kinderbankje geplaatst voor drie (kleine) kinderen. Beleef het met de kids!

Goedkoop gezinsuitje in Groningen

Nog minder dan een tientje per persoon: het huren van de speciale fiets is goedkoop. Voor slechts 39 euro huren jullie het voertuig. Jullie rijden vervolgens een mooie route door een wisselend landschap. Gemiddeld neemt deze route ongeveer anderhalf uur in beslag. Een middag vol plezier en gezelligheid, iets om naar uit te kijken. 

Quattro Pretfiets reserveren

Kom in actie en reserveer deze fiets voor groepen en gezinnen, of vraag een offerte aan. Neem contact op via het contactformulier op deze pagina. Dit formulier is overigens net zo goed te gebruiken voor mogelijke vragen of opmerkingen die gerelateerd zijn aan dit prachtige voertuig. We houden graag een Quattro Pretfiets voor jullie vrij!

Overzicht

 Deze activiteit is erg gewild
 Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 • +-75 minuten | 39,- per pretfiets (9,75 p.p.)
Veelgestelde vragen over Quattro Pretfiets met elektromotor

Ja. Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum voor je activiteit(en) en vink aan dat je een offerte of reservering wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 
 • Vervolgens kun je de gewenste activiteit(en) toevoegen.

(Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.)

Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum voor je activiteit en vink aan dat je een reservering wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 

Vervolgens kun je de gewenste activiteit(en) toevoegen. Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.

Let op: je kunt reserveren zonder te betalen. Betalen kan op de dag zelf (als dit de enige activiteit is die je doet) of achteraf (als je kiest voor een arrangementvorm of meerdere activiteiten).

Let op bij het online reserveren van de Quattro Pretfiets:

 • Vul alléén het aantal volwassenen in bij het aantal personen;
 • selecteer de gewenste tijd;
 • en vermeld vervolgens in het Opmerking-veld het eventuele aantal kinderen.

Ja.

 • Ter plekke tekenen jullie een huurovereenkomst.
 • Dit is voornamelijk om oneigenlijk gebruik van het voertuig uit te sluiten.
 • Het ondertekenen van de huurovereenkomst is een voorwaarde om het voertuig te gebruiken. 
 • Ja, wel wanneer dit je enige activiteit is. In dat geval ontvang je bij aankomst de factuur plus de borgsom van 150 euro per groep. De borgsom krijg je terug, als het voertuig in goede staat terugkeert.
   
 • Er is geen sprake van een borgsom wanneer je deze activiteit in arrangementvorm boekt (met bijvoorbeeld een maaltijd en/of meerdere activiteiten). Je kunt dan ook achteraf betalen. Uiteraard is het nog steeds de bedoeling dat het voertuig in goede staat terugkeert. Eventuele schade door oneigenlijk gebruik wordt verhaald. 

Ja, je kunt nu eerst een schatting doorgeven en later het definitieve aantal personen.

 • Let op: wijzigingen in het aantal personen kun je nog doorgeven tot 5 dagen voor de reserveringsdatum. 
 • Het doorgegeven aantal personen wordt berekend. 
 • Het afmelden van personen binnen 5 dagen vóór de datum kan in rekening worden gebracht.

Eventuele wijzigingen in het aantal personen ontvangen we bij voorkeur via de mail (info@postwagen.nl).

Ja. De cadeaubon van De Postwagen is online te bestellen.

 • Deze bon vertegenwoordigt een bepaalde (gekozen) waarde. Hiermee kan de ontvanger uit eten of een activiteit doen.

De cadeaubon is (onder andere) te gebruiken voor een diner, een lunch, Glow in the Dark Midgetgolf, Bowlen in stijl, Fun Curling 2.0 en rondritten in de regio (VETbike, Moonwalker of Quattro Pretfiets).

Er zijn verschillende opties voor het drinken. Zo kun je onder andere kiezen voor losse drankjes (op nacalculatie), consumptiemunten of een drankenarrangement. Neem de mogelijkheden door. 

Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum en vink aan dat je een offerte wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 

Vervolgens kun je de gewenste onderdelen toevoegen. Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.

De Postwagen biedt een 'Mooi weer'-garantie: bij slecht weer is het mogelijk het uitje te vervangen door een leuke indoor-activiteit. Zo kan het uitje altijd doorgaan. Er zijn veel leuke opties. Om gebruik te maken van de 'Mooi weer'-garantie geef je je wensen de dag vooraf of meteen in de ochtend aan ons door.

Parkeren is gratis.

 • De parkeergelegenheid is ruim opgezet, er zijn ontzettend veel plekken beschikbaar.

Soms zijn er verkeersregelaars voor de veiligheid en doorstroming. Gasten dienen te allen tijde de aanwijzingen op te volgen.

Ja. In de huurtijd is rekening gehouden met een pauze/tussenstop onderweg. We kunnen jullie een backpack meegeven. Een extra optie is een demonstratie schapendrijven (20 minuten) als tussendoortje, neem hiervoor contact op.

Ja, al het is vaak leuker om met z'n allen hetzelfde voertuig te ervaren (dezelfde belevenis) en dan later nog eens terug te komen om gezamenlijk een ander voertuig uit te proberen. Maar als het jullie absolute voorkeur heeft, dan zijn de VETbikes, Moonwalkers en Pretfietsen met elkaar te combineren. Let op: bij de pretfiets geldt wel een andere route dan bij de overige voertuigen.

We beschikken over 2 pretfietsen.

De Quattro Pretfiets telt vier normale zitplaatsen en een bankje voor maximaal drie (kleine) kinderen.

Je kunt zelf een arrangement samenstellen door onderdelen (zoals activiteiten en eten) toe te voegen aan je offerte of reservering. Combineer je activiteit bijvoorbeeld met één van de volgende aanbevolen opties:

 

 

Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties

Gerda Boersema

We hebben een top middag bij de Postwagen gehad. Eerst op de Quattro fiets weg , bij terugkomst mochten we ook nog een ritje maken op de loopfiets. De fiets was hilarisch omdat 1 persoon stuurt en remt. Maar na een kilometer hadden we alle vertrouwen in de chauffeur en gingen we genieten van de prachtige omgeving. DE loopfiets met ondersteuning haalde herinneringen op uit onze jeugdjaren. Herlijk met de haren in de wind, net als vroeger op de brommer naar de middelbare school. Daarna lekker gekletst en gegeten. Het eten was fantastisch. Opvallend vonden wij ook de vriendelijkheid van het personeel. Ze deden er alles aan het ons naar de zin te maken . Kortom ; een fantastisch uitje> wij komen zeker terug

Ellen

Wij waren met een groep van 13 in de leeftijd 14 tot 79 jaar. Daarom kozen we voor de Quattro fiets zodat oma ook Makkelijk mee kon komen. De rest was op de solex en nog een Quattro. Door het snelheid verschil en een pauze hadden we er langer over gedaan maar dat vonden ze geen probleem. Top! Wel was de Quattro erg zwaar om te fietsen. Ondersteuning zou geen overbodige luxe zijn. Groetjes ellen

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's