Populair 2 recensies

Quattro Pretfiets met elektromotor

Ster van de groepsuitjes: ludiek pleziervoertuig • verbinding als groep • voor iedereen geschikt

Pret met een kwartet, dat is wat de Quattro Pretfiets te bieden heeft. Samen op pad in de buitenlucht. Een gezellig en ontspannend groepsuitje voor volwassenen en kinderen.

Ontspannen in de gezonde buitenlucht van het Westerkwartier. Maak kennis met een ludiek pleziervoertuig. De Quattro Pretfiets met elektromotor geeft jullie de gelegenheid om met een groepje op pad te gaan. Het voertuig is lekker licht en er is een kinderbankje aanwezig, wel zo handig. De Pretfiets is interessant voor groepen en gezinnen.

Lekker licht 

De Quattro Pretfiets is een lichtgewicht. Dankzij dit feit is het voertuig vrij eenvoudig in gebruik. De vlotte versnellingen maken het nog makkelijker. Al met al voelt het fietsen lekker licht aan. Samen actief zijn, terwijl het tegelijkertijd comfortabel blijft. De fiets is uitgevoerd met trapondersteuning. Je hoeft dus niet per se sportief te zijn: iedereen kan meedoen! Dat juichen we toe.

De fiets is uitgevoerd met trapondersteuning

Inclusief kinderbankje

De Pretfiets leent zich uitstekend voor personeelsuitjes en vrijgezellenfeestjes. Daarnaast is het de ideale familiefiets: met een klein of groot gezin de omgeving verkennen. Je bent daarbij gelukkig niet gebonden aan die vier stoeltjes, want achterop hebben we het kinderbankje geplaatst voor drie (kleine) kinderen. Beleef het met de kids!

Goedkoop gezinsuitje in Groningen

Nog minder dan een tientje per persoon: het huren van de speciale fiets is goedkoop. Voor slechts 59 euro huren jullie het voertuig. Jullie rijden vervolgens een mooie route door een wisselend landschap. Gemiddeld neemt deze route ongeveer anderhalf uur in beslag. Een middag vol plezier en gezelligheid, iets om naar uit te kijken. 

Quattro Pretfiets reserveren

Kom in actie en reserveer deze fiets voor groepen en gezinnen, of vraag een offerte aan. Neem contact op via het contactformulier op deze pagina. Dit formulier is overigens net zo goed te gebruiken voor mogelijke vragen of opmerkingen die gerelateerd zijn aan dit prachtige voertuig. We houden graag een Quattro Pretfiets voor jullie vrij!

Quattro Pretfiets met elektromotor

+-75 minuten | 59,- per pretfiets (14,75 p.p.)


Lichtgewicht pretfiets

Uitgevoerd met trapondersteuning, iedereen kan meedoen

Samen op padDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Gerda Boersema

We hebben een top middag bij de Postwagen gehad. Eerst op de Quattro fiets weg , bij terugkomst mochten we ook nog een ritje maken op de loopfiets. De fiets was hilarisch omdat 1 persoon stuurt en remt. Maar na een kilometer hadden we alle vertrouwen in de chauffeur en gingen we genieten van de prachtige omgeving. DE loopfiets met ondersteuning haalde herinneringen op uit onze jeugdjaren. Herlijk met de haren in de wind, net als vroeger op de brommer naar de middelbare school. Daarna lekker gekletst en gegeten. Het eten was fantastisch. Opvallend vonden wij ook de vriendelijkheid van het personeel. Ze deden er alles aan het ons naar de zin te maken . Kortom ; een fantastisch uitje> wij komen zeker terug

Ellen

Wij waren met een groep van 13 in de leeftijd 14 tot 79 jaar. Daarom kozen we voor de Quattro fiets zodat oma ook Makkelijk mee kon komen. De rest was op de solex en nog een Quattro. Door het snelheid verschil en een pauze hadden we er langer over gedaan maar dat vonden ze geen probleem. Top! Wel was de Quattro erg zwaar om te fietsen. Ondersteuning zou geen overbodige luxe zijn. Groetjes ellen

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's