bedrijfsfeest met entertainment

De Postwagen Partyband

Deze band zorgt voor de voetjes van de vloer!

De Postwagen Party Band (PPB) is een energieke band welke gegarandeerd de voetjes van de vloer krijgt! De bezetting bestaat uit 4 muzikanten en een DJ waarbij de bezetting van muzikanten wisselend is en wordt aangepast aan de aard van het feest.

  • Megagezellig
  • Voetjes van de vloer
  • Voor iedereen leuk

De Postwagen Partyband

Programma

Ontvangst gasten door de PPB

Terwijl de gasten binnenkomen spelen twee muzikanten bij de ingang om zo de gasten muzikaal te verwelkomen. Door de ‘reuring’ bij de ingang gaan de gasten opgewekt naar binnen. Op het podium staan de overige bandleden ‘inloop’ muziek te spelen.

Menukaarten

Op de tafels staan “menukaarten” met verzoeknummers. Hierbij staat het Voorgerecht / hoofdgerecht / nagerecht als 1e, 2e en 3e set. De gasten kunnen aangeven door middel van de ‘PBB draaischijf ‘, welke muziek er bij welk set wordt gespeeld. Tijdens de pauzes zal de DJ het overnemen en worden de verzoekjes gedaan die de band niet heeft kunnen spelen. Op deze wijze kan aan bijna alle verzoekjes worden voldaan.

De verzoekjeskaartjes die de ‘looks’ hebben van een vinyl singleplaat, zijn aan beidezijden te gebruiken. De ene kant is rood en voor de verzoekjes voor de band. De andere zijde is geel en voor de verzoekjes aan de DJ, en dus nummers die niet voorkomen in het menu!

Het dak eraf!

De band staat fysiek centraal in het midden van de zaal en speelt mede daardoor niet vóór het publiek maar mét het publiek! Het gaat om het feest! Het dak moet eraf. Schrik niet als de muzikanten bij u op de tafel gaan staan, u betrekken in de polonaise of u plotseling mee laten zingen!

Schrik niet als de muzikanten bij u op de tafel gaan staan, u betrekken in de polonaise of u plotseling mee laten zingen!

De gasten spelen ‘live’mee!

De muzikanten beschikken over extra instrumenten waarmee de gasten ‘live’ mee kunnen spelen. Indien er bijvoorbeeld iemand niet muzikaal is zal de gitaar geen snaren hebben. Dus wel de beleving maar niet het “storende element”.

bedrijfsfeest met entertainment

Contact opnemen over De Postwagen Partyband

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's