Indoor Uitjes De Postwagen 3

Pool en Lounge

Vanaf komende winter

Poolen, darten en een extreem lange tafelvoetbaltafel. Pool en Lounge biedt een leuk uitstapje met een groep. Gezellig en laagdrempelig genieten in de Activiteitenarena van De Postwagen.

  • Tussendoor in de Activiteitenarena
  • Gratis aanvulling op de andere activiteiten
  • Andere optie: ruimte afhuren

Pool en Lounge

Gezelligheid kent geen tijd. Sommige cafésporten en spellen zijn nu nog net zo populair als vele jaren geleden. Poolen bijvoorbeeld. Of darten. Bij Pool en Lounge brengen we deze traditionele toppers samen onder één dak. Optimaal ontspannen.

Let op: deze ruimte is nog in voorbereiding (gereed vanaf deze winter).

Extra tussendoortje in de Activiteitenarena 

Een uitstapje met een groep begint vaak in de Activiteitenarena van De Postwagen. Met onder andere Curling, Bowling en Glow in the Dark Midgetgolf is hier al genoeg te doen. Tussen die uitjes door is het lekker om even (extra) te ontspannen en dat kan uitstekend bij onze Pool en Lounge. Een gratis aanvulling op de andere activiteiten. Tip: verzamel iedereen rond de extreem lange tafelvoetbaltafel. 

Gezelligheid centraal

Wie blinkt uit bij het poolen en wie schreeuwt er straks 'One hundred and eighty'? Het maakt niet per se heel veel uit. We omarmen een winnaarsmentaliteit, maar de gezelligheid staat centraal. Loop gerust binnen met je groep en vermaak jezelf. Doe je best, strijd voor de eer en sleep de winst binnen. Hoppa.

Wie blinkt uit bij het poolen en wie schreeuwt er straks 'One hundred and eighty'?

Optie: ruimte afhuren

Het is mogelijk om deze zaal af te huren. Je beschikt dan over een fraaie ruimte (met de bekende cafésporten en spellen), enkel voor jullie. Zie je het zitten om Pool en Lounge exclusief voor eigen gebruik te huren? Neem dan even contact op met De Postwagen. 

Indoor en outdoor uitjes

De Postwagen heeft talloze indoor en outdoor uitjes. Injecteer een hoge dosis Nederlandse taferelen bij Ik hou van Holland, stap op de Solex of verken de omgeving met zo'n vette VETbike. Geïnspireerd door tafelvoetbal? Wie weet is de levensgrote variant dan iets voor jullie: Levend Tafelvoetbal, leuk en ludiek.  

Menukaart en buffetten 

Na al die activiteiten lonkt het eten. Bekijk de menukaart van het restaurant of neem de buffetten door. Dat wordt smullen! Zeker met de Indoor Barbecue...

*In voorbereiding (gereed vanaf najaar 2019)
Indoor Uitjes De Postwagen 3

Contact opnemen over Pool en Lounge

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren