Personeelsuitje organiseren

Personeelsuitje organiseren

Een personeelsuitje organiseren kan lastig zijn. Geen paniek, u bent op de juiste website beland! Partycentrum De Postwagen is namelijk hét adres om u te helpen met uw personeelsuitje. U zit hier goed voor allerlei originele activiteiten, een gezellig etentje en zelfs uniek overnachten met een groep. U hoeft alleen nog een keuze te maken!

Talloze activiteiten

De Postwagen kan voor u een uitje organiseren dat bijna niet te overtreffen zal zijn. Er zijn diverse activiteiten te volgen, een aantal voorbeelden:

Is het weer wat slechter, dan zijn er ook allerlei dingen binnen te doen. Boek bijvoorbeeld de leuke pubquiz of het Ontmasker de Mol-spel. Een volledig verzorgde avond boekt u met theaterdiner De Bruiloft, met de allerleukste typetjes!

Compleet personeelsuitje

Natuurlijk bent u er met een of meerdere activiteiten nog niet. Wilt u een compleet personeelsuitje organiseren? Boek er dan ook meteen een etentje bij met het hele gezelschap. Ook daarvoor zijn er mogelijkheden genoeg, denk bijvoorbeeld aan onbeperkt spareribs eten, een indoor barbecue of een gezellig tapasbuffet.

U ziet het: het leukste personeelsuitje organiseert u bij Partycentrum De Postwagen!

 
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172