Personeelsuitje ideeën

Personeelsuitje ideeën

Leuke ideeën voor een origineel personeelsuitje vind je bij Partycentrum De Postwagen in Tolbert. Op deze site tref je talloze originele en unieke activiteiten in een overzichtelijk menu. De Postwagen staat voor je klaar om samen met jou een fantastisch personeelsuitje te organiseren. Misschien heb je ondanks ons ruime aanbod eigen ideeën: alles is bespreekbaar en we houden graag rekening met je wensen.

Tal van activiteiten

De Postwagen biedt tal van leuke en unieke activiteiten. Of je nu een uitje zoekt voor binnen of voor buiten, ontspannend of juist actief, alles is mogelijk. Wil je een personeelsuitje voor tien of voor meer dan honderd personen? Geen probleem. Hier alvast een paar aantal ideeën:

Natuurlijk is er nog veel meer te doen. Neem zelf een kijkje bij alle mogelijkheden.

Compleet personeelsuitje

Natuurlijk is een personeelsuitje niet compleet zonder samen gezellig eten. Een aantal ideeën hiervoor zijn onbeperkt spareribs eten, een tapasbuffet en het smulsteenmenu. Meer mogelijkheden vind je hier. Ook qua drinken zijn er genoeg opties. Zo zijn er vele alcoholische en non-alcoholisch dranken te krijgen zoals frisdranken, koffie en thee, bier en wijn en gedestilleerde dranken.

De Postwagen

Het partycentrum is centraal gelegen in Noord-Nederland en prima te bereiken vanuit zowel Groningen als Friesland en Drenthe. De korte afstand tot de A7 zorgt ervoor dat u in no time arriveert. De ruime en kosteloze parkeergelegenheid maakt het helemaal af. Kom snel langs! Wij geloven en beloven dat je personeelsuitje bij De Postwagen een feest wordt.

Voor de leukste ideeën voor een personeelsuitje kom je naar Partycentrum De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172