Een personeelsfeest op maat

Een personeelsfeest op maat

Een geslaagd personeelsfeest bestaat uit meerdere ingrediënten. Het begint bij leuke activiteiten, gevolgd door lekker eten en een groot feest als passende afsluiter van de avond. De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid, daarom helpt De Postwagen met een personeelsfeest op maat. We zetten graag alvast wat tips op een rijtje ter inspiratie. 

Leuke activiteiten voor je uitje

We trappen af met de activiteiten, waarin je volop kunt combineren. Voorbeelden:

Het samenstellen van het ultieme personeelsfeest kan beginnen, als je alle uitjes hebt bekeken. 

Een personeelsfeest op maat, we zetten graag alvast wat tips op een rijtje

Gepersonaliseerd personeelsfeest 

Grote en kleine onderwijsinstellingen, overheidsinstanties en andere organisaties kloppen vaak bij ons aan voor het organiseren van een gepersonaliseerd personeelsfeest. De bedrijfsnaam wordt getoond op de informatieschermen in het pand en de huisstijlkleuren van de onderneming keren (desgewenst) terug in de verlichting (bij de grote zalen). 

Geheel op maat

We willen net als jou er zeker van zijn dat het een geweldig personeelsfeest wordt. Daarom is elk feest geheel op maat. Dat houdt in dat we je graag ontmoeten. Zo kunnen we al iets proeven van het bedrijf, de mensen en de sfeer. In een vrijblijvend gesprek kun je ons je wensen laten weten en wij gaan dan aan de slag om iets moois samen te stellen. 

Daarnaast krijg je de gelegenheid om alle zalen te bezichtigen en eventuele voorkeuren aan te geven. Kortom, met een persoonlijk gesprek is de basis voor het personeelsfeest gelegd. Zo'n kennismaking vraag je eenvoudig online aan. Neem gewoon even contact op met onze medewerkers, dan helpen we je verder. 

De gelegenheid om alle zalen te bezichtigen en eventuele voorkeuren aan te geven
  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

Compleet personeelsfeest?

Bij de inleiding noemden we al even het eten, een onmisbaar onderdeel van elk personeelsfeest. Je treft het: De Postwagen is naast een partycentrum een uitstekend gewaardeerd restaurant. Bekijk de menukaart of selecteer één van de beste buffetten. Tips van onze gasten: de Bulgaarse Smulsteen en de Toffe Tafelgrill, beide ideaal voor groepen. 

Tof themafeest

De afsluiter van de avond verdient een groots gebaar. Dat zit wel goed met een tof themafeest. Tips: De Apès Ski Party en het Tropisch Strandfeestje zijn traditiegetrouw de toppers, maar onderschat het Campingfeest en het Boerenfeest zeker niet. Een andere klassieker is de Foute Party. Stuk voor stuk vormen deze themafeestjes een fantastisch slotstuk. 

De Postwagen heeft je alles te bieden voor een personeelsfeest op maat.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172