Overnachting met vertier

Overnachting met vertier

Een overnachting met vertier is binnen handbereik bij restaurant annex activiteitencentrum De Postwagen. Met een unieke groepsaccommodatie en eindeloos veel activiteiten ben je gegarandeerd van een leuk verblijf.

Overnachting met een bijzonder tintje

Er zijn genoeg groepsaccommodaties in Nederland waar je kunt overnachten, maar er is er maar één die bestaat uit Russische legerwagons (zestig slaapplaatsen)! Bij De Postwagen is een overnachting met vertier niet ver weg, aangezien het feest al begint bij het aanschouwen van de accommodatie: tien wagens uit Rusland, opgesteld rondom een aantrekkelijke feestzaal (tachtig personen). Je hoeft voor het slapen gaan niet naar buiten, want de wagons en de zaal zijn aan elkaar gekoppeld.

Tien wagens uit Rusland, opgesteld rondom een aantrekkelijke feestzaal

Overnachting met vertier

Wil je jullie overnachting uitbreiden met een volledig verzorgde dag? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. De Postwagen biedt namelijk talloze leuke en originele activiteiten aan. Neem als voorbeeld Ik hou van Holland. Deze leuke quiz kent je vast wel. Twee teams spelen tegen elkaar en worden aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van actualiteiten, sport, taal, muziek en algemene weetjes over Holland. Twee andere toppers in ons assortiment:

Zoek je toch ander vertier? Er zijn nog veel meer mogelijkheden, bekijk hier alle activiteiten.

De beste overnachting met vertier boek je bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie