Overnachting met vertier

Overnachting met vertier

Een overnachting met vertier is binnen handbereik bij restaurant annex activiteitencentrum De Postwagen. Met een unieke groepsaccommodatie en eindeloos veel activiteiten ben je gegarandeerd van een leuk verblijf.

Overnachting met een bijzonder tintje

Er zijn genoeg groepsaccommodaties in Nederland waar je kunt overnachten, maar er is er maar één die bestaat uit Russische legerwagons (zestig slaapplaatsen)! Bij De Postwagen is een overnachting met vertier niet ver weg, aangezien het feest al begint bij het aanschouwen van de accommodatie: tien wagens uit Rusland, opgesteld rondom een aantrekkelijke feestzaal (tachtig personen). Je hoeft voor het slapen gaan niet naar buiten, want de wagons en de zaal zijn aan elkaar gekoppeld.

Tien wagens uit Rusland, opgesteld rondom een aantrekkelijke feestzaal

Overnachting met vertier

Wil je jullie overnachting uitbreiden met een volledig verzorgde dag? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. De Postwagen biedt namelijk talloze leuke en originele activiteiten aan. Neem als voorbeeld Ik hou van Holland. Deze leuke quiz kent je vast wel. Twee teams spelen tegen elkaar en worden aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van actualiteiten, sport, taal, muziek en algemene weetjes over Holland. Twee andere toppers in ons assortiment:

Zoek je toch ander vertier? Er zijn nog veel meer mogelijkheden, bekijk hier alle activiteiten.

De beste overnachting met vertier boek je bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's