Overnachten in Friesland

Overnachten in Friesland

Kies met je groep een leuke plek in Friesland om te overnachten. Wat dacht je van Russische legerwagons als groepsaccommodatie? Bij De Postwagen staan tien legerwagons uit Rusland opgesteld rondom een feestzaal. Weer eens wat anders. En gaaf! Een geweldige groepsaccommodatie in Friesland.

Overnachten in een legerwagon

Het overnachten in een legerwagon is een bijzondere ervaring. Elke wagen heeft plaats voor zes personen. In totaal hebben we zestig slaapplaatsen beschikbaar. De rechstreekse verbinding met de feestzaal stelt je in staat om 'binnendoor' te gaan. Of je nu met je familie, vrienden of collega's wilt logeren, de groepsaccommodatie van De Postwagen is voor vrijwel elk gezelschap geschikt. Je overnachting in de legerwagon kun je uitstekend combineren met een leuk uitje in de omgeving van Friesland.

Het overnachten in een legerwagon is een bijzondere ervaring

Centraal gelegen in Noord-Nederland

De Postwagen is (door de ligging nabij de A7) vanuit heel Nederland prima te bereiken, maar vooral in het Noorden zit je goed. De dorpen Leek, Marum, Roden en Zuidhorn liggen op kleine afstand en ook Drachten en Assen liggen niet ver weg. De Postwagen is dus de ideale uitvalsbasis als je één van deze plaatsen wilt bezoeken of als je hier woont en een overnachtingsadres zoekt voor meerdere gasten.

Kom volledig verzorgd overnachten

Je overnachting bij De Postwagen Friesland is volledig verzorgd. De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien. Ook de liefhebbers van een goed diner worden in Friesland niet vergeten. De Postwagen heeft desgewenst heerlijke maaltijden. Alle gerechten worden klaar gemaakt met verse producten uit de streek. Heerlijk genieten doe je hier. Je mag echter ook 'gewoon' je eigen eten en drinken meenemen!

Je mag ook 'gewoon' je eigen eten en drinken meenemen

Overnachten in Friesland doe je bij De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie