Overnachten in Drenthe

Overnachten in Drenthe

Je zoekt een geschikte plek om met een groep te overnachten in Drenthe? Bij De Postwagen ben je verzekerd van een mooie plek voor jullie groep. Niet alleen mooi, maar ook apart. Apart? Ja, want slapen in Russische legerwagons is vast geen dagelijkse bezigheid voor je. In Drenthe kan het. Hier vormen tien legerwagons uit Rusland een fantastische groepsaccommodatie.

Overnachten met een groep in Drenthe

Is dat wel handig? Meerdere legerwagons? Dan zit je toch niet bij elkaar? Daar hebben we iets op bedacht. De legerwagons in Drenthe zijn allemaal aan één kant verbonden met een leuke  feestzaal. Je hoeft niet naar buiten toe en zit dus wél gewoon bij elkaar. Wel zo gezellig. Deze voertuigen bieden plaats aan zestig personen. In de feestzaal kunnen tachtig personen terecht. Genoeg plaats dus om te overnachten met een grote groep.

Het centrum van Noord-Nederland

De groepsaccommodatie van de Postwagen ligt in het geografische centrum van Noord-Nederland. Het is dé uitvalsbasis bij uitstek als je bijvoorbeeld in Leek, Marum, Roden of Zuidhorn woont en je een plekje zoekt om familie van ver te laten overnachten. Ook Drachten en Assen zijn in de buurt. De Postwagen is geschikt als overnachtingsadres voor families, zakenrelaties of groepen vrienden die ver weg wonen, maar natuurlijk ook voor jezelf als verblijfplaats tjdens een vakantie of weekendtrip.

Volledig verzorgd overnachten

De groepsaccommodatie is voorzien van uitgebreide faciliteiten. Ook kun je bij ons terecht voor (h)eerlijk eten. Dit wordt bereid met verse streekproducten. Genieten!

Overnachten in Drenthe doe je bij De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie