Origineel bedrijfsuitje organiseren

Origineel bedrijfsuitje organiseren

Wil je eens iets anders dan al die standaard bedrijfsuitjes? Bij De Postwagen zit je helemaal lekker voor de organisatie van een origineel bedrijfsuitje! Het is tijd geworden voor een beetje uitdaging in het bedrijfsleven. Hieronder vind je een paar van de originele bedrijfsuitjes die De Postwagen jou te bieden heeft.

Originele bedrijfsuitjes

Natuurlijk is het gezellig om samen met al je collega's te borrelen op de vrijdagmiddag, maar een beetje afwisseling kan geen kwaad... Maak bijvoorbeeld de keuze uit:

Dit zijn maar een paar van de vele originele bedrijfsuitjes die De Postwagen jullie te bieden heeft. Zit jouw uitje er niet tussen? Bekijk dan alle leuke activiteiten voor een origineel bedrijfsuitje.

Eten en drinken

Tijdens een activiteit van De Postwagen zul je vast wel trek krijgen in iets lekkers. Gelukkig hoef je niet te verhongeren, want bij De Postwagen kun je lekker hapjes bestellen voor tijdens de activiteit. Ook kun je genieten van een stamppotbuffet of onbeperkt spareribs eten.

Bekijk hier alle info over een origineel bedrijfsuitje op maat.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's