Origineel bedrijfsuitje organiseren

Origineel bedrijfsuitje organiseren

Wil je eens iets anders dan al die standaard bedrijfsuitjes? Bij De Postwagen zit je helemaal lekker voor de organisatie van een origineel bedrijfsuitje! Het is tijd geworden voor een beetje uitdaging in het bedrijfsleven. Hieronder vind je een paar van de originele bedrijfsuitjes die De Postwagen jou te bieden heeft.

Originele bedrijfsuitjes

Natuurlijk is het gezellig om samen met al je collega's te borrelen op de vrijdagmiddag, maar een beetje afwisseling kan geen kwaad... Maak bijvoorbeeld de keuze uit:

Dit zijn maar een paar van de vele originele bedrijfsuitjes die De Postwagen jullie te bieden heeft. Zit jouw uitje er niet tussen? Bekijk dan alle leuke activiteiten voor een origineel bedrijfsuitje.

Eten en drinken

Tijdens een activiteit van De Postwagen zul je vast wel trek krijgen in iets lekkers. Gelukkig hoef je niet te verhongeren, want bij De Postwagen kun je lekker hapjes bestellen voor tijdens de activiteit. Ook kun je genieten van een stamppotbuffet of een 3 gangen buffet in het Farmhouse.

Bekijk hier alle info over een origineel bedrijfsuitje op maat.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie